Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
baby, bolieva ma brucho-ženske organy. poradte, ako s tou masažou proti tomu bojovať, dakujem
Myslíš to posledné?
Brunuška, silná bolesť hlavy, ale príčina? Alkohol, nervy, ženské problémy, únava, zočí?
ta bolest hlavy samko-neskutocne taku som este nezazila-sa to zhorsuje rapidne-bolest je v oblasti spankov a cela-ako migrena,ani nevidim,toci sa mi hlava a je mi na zvracanie-zname priznaky nam dvom-vies co myslim.
Aljoška, to je ten lepší prípad ako pregemblovať. Ale aj z toho sa dá vypestovať závislosť, že?
Ahoj dievky moje. Čo je dosť silné?
Zdravim vas tu vsetkych skalnych :-)
samko ak sa zastavis-nevies nejake dobre rady na bolest hlavy??? ale priserna-asi skolabujem!
inak ocistila som sa uz-ale je to dost silne... :-(((
Samko,o majetok sa nebojím,skor tu občas prešustrujem čas.Ale to nevadí,hlavne,že sme zdraví.
Aljoška, dúfam, že to nemyslíš vážne s tým gemblerstvom?! Môj kamarát to robil a prešustroval celý majetok. No no!!!
Prajem pekný dník.Jasné babenka,konečne vyšlo slniečko.Poobede beriem naše osadenstvo a vyrážam do prírody pozriet čo je nové.Tak sa mi zdá,že skončím s diagnozou F33.Viete čo to je?Gemblerstvo a závislost na čomkolvek.Tuším začínam byt závislá,tak radšej zatial bay,bay.Dáme stretko večer.