Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

brunuska

ked mas na Fromilid alergiu-tak ti mal dat cosi ine!!! no ja som sa tiez vyliecila pomocou ATB a teraz sa liecim z tych ATB :-)
tak uz neplac samko :-))) bude dobre!

alickaj

Ahojte,to som ja aljoška.Práve ma "nasral" PC,pardon za výraz, lebo neviem čo som tukla a nechce ma zasa zobrat.Idem robit dajakú novú adresu a prihlásim sa pod novým,len ešte neviem akým nickom.Samko dúfam,že si už OK.A my že kde si sa stratil.

brunuska

no samusko takto sa ty staras o svoj reflexny harem??? :-)
no na to je najednoduchsi a najlepsi sposob-vypotit sa na cudzom tele-cize parazitovat za ucelom sebauzdravenia
:-) obcas clovek musi byt aj sebecky!
a uz si zdravy???

samko r.

Voaláááá. Som tu dievky moje. Prechodil som voľajakú pliagu, lekár mi nasadil liečbu ATB, po nich som dostal silné, až neznesiteľné bolesti hlavy, preto usúdil, že mám na Fromilid asi alergiu, tak mi radšej nepredpísal nič! Vraj sa mám poriadne vypotiť, ale asi nepochopil, že to v robote nie je dobrý pocit, keď človeku od nádchy a prechladnutia slzia oči, tečú "sople" z nosa, kašle, dokonca nie je rozumieť. Nemohol som vôbec pozerať na monitor a jediný uspávací prostriedok bola TV. Ale tá nemohla bežať celú noc. Keď som ju vypol, hneď som mal oči, ako keď kuvik sovu miluje...

brunuska

ale coby aljoska-vcera mi tu samusko dvoril na sexualneho partnera :-)))
teda myslim na tej teme:-))) a dnes ho nejdes nikde najst !!!

aljoška

Brunuška,tak to vyzerá.Samko a babenka sa úplne niekde vyparili.Ja som aspon sem tam niekde kukla ale po nich ani stopy.Dúfam,že sa im nič nestalo.Halo,kde ste?

brunuska

vy ste sa tu co ulozili na zimny spanok??? :-)))))))) 13.3.07 ste sli spat ! :-))))))))))))))))))))))))))
babenka,aljoska,samusko=moja indianska starena !