Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

brunuska

nuz babenka na nas kasle-urcite si narazila dakeho fesaka co jej teraz cele dni a noci masiruje reflexne bodiky na nozkach :-)

brunuska

:-))))))))))))))))))))))))))))))))
samko tak to mate ineho srandistu doktora-to vrecko ja skusat veru este nebudem-ved ja som kocka v najlepsich rokoch!stara raketa:-)))))
ok maljoska uz si odhalena!! :-)
hej ja sa pre istotu tiez registrujem-aj ked mna hned podla mojich uzasnych prispevkov kazdy spozna :-)))

maljoska

A takto ma spoznáte?Dnes som bola totálne lenivá,ani len vonku som nebola.Ale ked som videla ako fúka ani ma to nelákalo.A ted ma to štve,že som trčala celý den doma.Samko,hádam kolega nebude súkromník a skúpy.Podelí sa s vami o všetko čo má.

samko r.

Aljoška aj ty ahoj! Ja sa musím pri každom zapnutí PC registrovať. A za ten výraz sa vôbec nehneváme. Veď poctivo platíš dane, nie? Áno Bruni, namiesto Fromilidu mi dal niečo iné. Škoda, že to bol len úsmev od ucha po ucho. Keby nemal uši, tak sa smeje okolo celej hlavy. Ale aj tak ho máme radi, lebo je milý. A nepredpísal mi na kašel ako u nás jeden nebohý doktor srandista prikladať si večer na hruď vrecúško žltej hliny. Keď sa ho ten chorý opýtal či to pomôže, doktor povedal, že nie, ale že si má už zvykať!!!

samko r.

Človek musí byť aj sebecký? Máme takého kolegu. Keď sme ho viezli raz domov od lekára a mal chrípku, pri kašľaní si nezakryl ani ústa. A viem aj čo si myslel! Keď maródim ja, nech maródia aj oni! Aby starý nepovedal, že som stále PN a oni nie! Ako to viem? Som ako indiánska starena, nie?! Inak na PN som nebol vypísaný.

brunuska

tak potom sa nam odhal aljoska ze si to ty!!! :-)
samko a na nadchu-fakt naparovanie nad slanou vodou-skade chodim to tu vypisujem :-))) ale nedam dopustit.