Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Samozrejme, počkám.
Samko,trocha si ma zaskočil tou otázkou a to som s darcami robila niekolko rokov.Ak vydržíš,mám doma papiere,len ich nemožem teraz nájst.Zistím a dám ti vediet.Teraz už bežím varit,lebo ma polovička odstrelí.Ozvem sa.
Ozaj, v Živote č. 11 na strane 59 píšu hore aj refl. masáži na pankreas. Je tam malý článok, ale je tam!
Ahoooj. Aljoška, ako malé decko som prekonal rubeolu. Do konca života mám tým pádom zákaz darovať krv. Mám pravdu?
Už som tu.Všetkých Vás pozdravujem.
samko, dobrúúúú nocku!
Tak dobrú noc dievky.
Nie vôbec sa nehnevám, sranda musí byť. Ty počuj! Nebývaš náhodou v okrese Prievidza? To myslím preto rozbité okno. Vieš na koľkých bytoch tu teraz nemusíme umývať po tom výbuchu okná? Toto nám ale nemusíte závidieť. Nie, to má strašne ďaleko od harmančeku, ale skúsim sa ešte spýtať kamaráta, ktorý chodí robiť prednášky, či nevie latinský názov. Ináč ona rastie v kukurnisku, po žatve v obilí a po zbere maku a má tam byť kyslá pôda.
nie samko brumkovo :-)))
prepac trosku si z teba utahujem.a nezabavaj ma uz! :-) umyvam okna-teda uz som doumyvala-o jedno mam menej :-) samo sa to rozbilo-to nie ja!!! :-)
ja len samko ci ten cistec asi nie je to iste ako rumancek alebo tak.
Bože, to je hádam Medveďov 14?