Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Inak cigánky si proti urieknutiu dávajú, resp. obliekajú prevrátené tričko. To si asi Aljoška myslela? Ešte si pamätám, že dávali do vody 3 žeravé uhlíky a potom sa tou vodou umývali. Či to pomohlo, to už neviem. Ponkovia boli vždy vynaliezaví.
samko ty indianska starena :-))) dakujem-inak to som uz urobila a teraz cosi dalsie a to trosku zabralo ale pre istotu idem do postele-neni to nic prijemne :-)neboj TN nepozeram a dal si tomu spravny nazov :-)))
a pomohlo toto- za tri lyzicky soli do pohara-zriedit vodou a cela sa nou obliat a osprchovat tiez cela-hlavne vlasy-sol nici negativnu energiu-hlavne ak ste medzi ludmi a ja som dnes bola bohuzial bez "ochrany"-tu chybu uz viacej nespravim.
ano aljoska-najpr potriet mocom a potom utriet opakom toho co mas na sebe-najlepsie spodnou bieliznou a este sa pri tom aj cosi hovori.
takze samko-dve indianske stareny
:-))) a dakujem za ucast a pomoc-samko a aljoska
Ale si im dal honosný názov.Aj ja mám telku zapnutú,bez TN by som ani nezaspala.
To som zatial nepočul. Dievky, teraz musím odskočiť na tému zvracanie. Teda idem si pozrieť TV noviny, Brunuška, ty máš zákaz, bolo by ti horšie.
A ešte sa pri takom urieknutí- z očí, odporúča utriet sa opakom trička,nie? Ešte som to osobne neskúšala.
Aljoška, ale tu aspoň neprešustruješ majetok. To je tá lepšia F 33.
To môže byť kľudne aj od žlčníka, alebo to, čo sme spomenuli. Keď nemáš tú bylinku, hanba sem, hanba tam, ocikať ruku a pretrieť čelo, oči spánky a žily na rukách. Bože, už som ako indiánska starena, že?
Awi, klikni si v zelenom políčku na červeným písané www...zobrazia sa ti chodidlá a tam reflexné body, ktoré si budeš stláčať. Ináč je tam aj bod na chudnutie a to trávenie, ale aj bolesti.
Ved som ti napísala,že F33 je gemblerstvo a potom tie podskupiny F33.1, F33.2 atd. sú závislosti na čom kolvek, na mobiloch,na počítačoch,na nákupoch.Preto som sa zasmiala,že som pomaly už závislá na fore na Zdraví.
Brunuška mne pri takých bolstiach pomáha jedine už tabletka,zalahnut do tmy a ticha a cez celo si uviažem plienku,ale tak tuho,že mi ide hlava prasknut.Prajem ti nech ti to rýchlo prejde,lebo viem čo to je.Jeden rok som s takouto migrenou strávila Silvestra.To bola potecha.
nuz pricinu presne neviem- nervy to byt mozu.alkohol,zenske problemi,unava urcite nie. skor to z oci..celkovo sa citim pod psa :-( idem este cosi vyskusat ak sa neozvem tak som skolabovala :-)))) jooj tolkiiiiiii by sa potesili !!!