Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

babenka

zdravim brunusku,aljosku a samka!
sobota nesobota,ja este to koliesko nemam,tak neslapem :( ale budem :)
ale dnes je nedela,a krasna slnecna,tak hor sa do terenu!!

brunuska

Zdravim samuska,aljosku aj babenku,ako sa tu mavate??? :-)
ziadne nove alternativne metody co sa tyka zlepsenia zdravia???hmm???
sobota nesobota-slapeme poctivo kazdy den 2x denne po 20minut na boso.bolest nebolest,zatnut zuby,zotriet slzicky a slapat.

aljoška

Dobrý večer Samko,pomaly aj dobrú noc.Volajako je tu ticho.Zo šlapania dnes nebolo nič,lebo som prišla z vonka a tak ma rozobralo,že neviem nič z programov.Akurát na susedov som sa prebrala.Pozerala som po knižkách ten čistec,všade sa uvádza len tá betonika lekárska,ostatné sú len spomenuté ale nie nakreslené.Budem sa musiet v lete zamerat aspon na betoniku,uvidím či sa mi podarí ju identifikovat.

aljoška

Babenka,neviem o ničom špecialnom čo by jedla,alebo robila.Čo si pamatám,tak spomínali,že bola velmi chorá tak pred 30 rokmi.Ležala v nemocnici a celá rodina sa bola s nou rozlučit.Ale akosi z toho vyšla a drží sa doteraz.Starká sa smeje z toho,že na nu tá zubatá zabudla.Určite že nemali tolko stresu ako my,pravda je aj to,že my sme už velmi prechemizovaní.Myslím si ale že vela urobila jej veselá mysel,ako som spomínala ona sa v kuse smeje,ale tak že sa až vála po gauči.Ako dieta si pamatám,že som mala velmi rada,ked sa stretla moja starká so svojou sestrou a bratom.To sme sa vždy nasmiali.Ona pochádzala z 5 detí,bola najstaršia,všetci sú už po zemou a ona sa drží.Okrem toho už prežila manžela,dvoch zatov a syna a dceru.A ja tvrdím,že prežije ešte aj nás.

babenka

aljoska,a myslis,ze mala aj inu stravu alebo to bola jednoducho doba,menej stresov...my sme dost prechemizovani. poznam babicku,co ma 99 rokov a ziadna skleroza. ona kazdy den dava do varenia velku hrst cesnaku! to robi odjakziva! nas bolo 6 clenov,ale na zahrade sme mali o polovicu mensi zahon cesnaku, ako oni dvaja! preto sa pytam, ci vies o niecom konktretnom, co robi/la a my uz o tom ani nevieme,ze to existuje.

aljoška

Samko,ja mám moju starú mamu 93 ročnú,pri zmysloch ako sa vraví.Ešte ako 89 ročná mi chodila pomáhat opatrovat moju mamu,ktorá je chudinka už rok tam hore,a úplne som sa mohla na nu spolahnut.To značí,že navarila,sama si pichla inzulín,užila lieky.Ja som ich prišla len skontrolovat ako si babenky nažívajú.Ako som spomínala,mamka je už tam a starká sa ešte stále drží.A musím dodat,že nemá ani kúsok sklerozy a v kuse sa smeje.

babenka

samko, to je pravda, bez stresu a zhonu zili nasi stari rodicia. rozravky vrelo odporucam!!
teraz to roztacame na teme bylinky!
prijemnu pracu!