Reflexná masáž chodidiel

brunuska

jooj a ja sa idem vyventilovat-bo som sa rozculila na nevernych zenach!
tak pa samusko a liec sa! ak sa budes potrebovat vypotit-ozvi sa :-)))
myslim tu-tu sa spotis jedna radost!!!

brunuska

:-)))))))))))))))))))))))))))))
samko to je dost mozne-vo vsetkom sa da najst sex-prasiatkam sa len o kukurici sniva :-)))) idem si obziet tu zrastenu predkozku :-))))

samko r.

Aljoška, papapá a nevestu si riadne obzri. Musí byť do voza i do koča. Teda aj na zábavu, ale keď bude treba, musí odviesť aj kozu k capovi!!!!!! A Bruni, máš pravdu. Babenka nás pozabíja. Bude si myslieť, že si z nej robíme srandu. A ona nám pritom chýba. Videla si tie dnešné témy? V inej téme si mi písala, aby som dievkam poradil niečo na odvykaní fajčenia. Tu tému sa už bojím aj otvoriť, lebo mám strach, že sa znovu jedná o orálny sex!!!

maljoska

Ej idem ja dorazit toho mojho nech dá masáž na krčnú chrbticu,lebo už nemožem ani hlavou hýbat.A to chodím cvicit.Zatím pá,neviem či sa tu dnes ešte dostanem,lebo máme návštevu,nádejnú nevestu a okupujú izbu.Dúfam,že sa mi podarí zajtra sa prihlásit.Prajem vám pekný zbytok večera a zajtra pekný den,i ked hlásia nanovo zimu,čož ma neteší.

brunuska

no to ja samko uz neviem-ja pri nich nie som ked to robia-myslim tu masaz!
:-) pfuj ako hnusne tu ohovarame nasu babenku!:-)) hanbime sa samko! :-) ja sa neviem :-)))))))))))))))))))))))