Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Brunuška, trošku so ich tam nažhavil, veď ty vieš dobre kde. Nech teraz rozmýšľajú!! Ja neviem, ale kedysi bol sex pod pokličkou a potom to bolo krásne. Ale dnes? Jedna staršia pani povedala "kedysi o svadobnej noci musela zostať na posteľnej plachte kvapka krvi na znak nevinnosti nevesty. A dnes? Dnes je tam len kopa gumy a chlpov, ako keby tam medveď bicyklistu roztrhal"!!! Koniec citátu.
Ja som to vedel! Sleduje, špicluje a potom hrrrrrrr. Už nás má. Babenka, s tým žalúdkom budeš mať dlho problémy. Ja od vtedy nemôžem jesť ani marhuľový kompót, kde je marhuľa so šupkou. Na druhý deň môžem sedieť a objímať WC misu. Celý deň je len moja. Myslím tým, že celý vraciam a mám strašné bolesti hlavy. Ozaj, aký sneh? Babenka a kde to sneží? Tu u nás len prší. Akurát síce prestalo, ale určite bude znovu.
snezi??? fuu babenka tu akurat leje- snad nenapadne sneh-ja som uz posadila do zahradky!!! bude sranda :-)))
rychla zmena teplot a pocasia...snad zas neochoriem :-(
vdaka!
to je dobre,ze o tom HP nic nevies! je to hroza a tazko sa jej zbavit :(( su tu o tom temy.aj samko je v tom odbornik,radil mi velmi vela.
tu neuveritelne husto snezi..od rana. vsetko zacina byt biele.takze tie cizmy treba znovu vytahovat a saly,ciapky...rukavice som nosila stale.rano boli poriadne zimiska,aj mi prsty zamrzali.
dufam ste vyhajany.papapa
hej ved ja uz asi pol hodinu spim ani neviem co tu pisem a hovorim si Bruna uz chod prosim ta! :-) takze uz idem-skor sa tam asi odplazim.
Bru nocku.
a dik za vysvetlenie-aj ked o tom absolutne nic neviem.budes ma musiet poucit :-) inak kuk.
bruni,uz som tu nebola...ale teraz som. uz idme spat :)))
hp je helicobakter pilory :((
babeeeeeeeeeenka!!! :-) sakra ty spehun jeden maly!!! nehanbime sa- my sa so samkom nevieme! :-)
jaaj vsetci su chori-nejdem zakriknut, dufam ze od vas nic nechytim :-)
babenka co je hp???
ahaaaaaaaaaaaa, tak ste ma tu dnes pekne poohovarali!!!
:-))))))))))))))
hanbite sa! ved ano,bodiky masirovat by mi mal kto!ale nema :((
trochu som sa odmlcala, ale to len preto,lebo nemam na vas kedy.
brunuska,ahoj! kuki
samko,vcera mi bolo znovu zle na zaludok. az som zvracala....hroza po 2 mesiacoch od liecenia hp :(
moze sa mi vratit? co mam robit :(((
tak to som rada samusko-ze so mnou suhlasis-ma normalne rozculil !!!
Ale v tej druhej téme som na tvojej strane!