Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Brunuška, trošku so ich tam nažhavil, veď ty vieš dobre kde. Nech teraz rozmýšľajú!! Ja neviem, ale kedysi bol sex pod pokličkou a potom to bolo krásne. Ale dnes? Jedna staršia pani povedala "kedysi o svadobnej noci musela zostať na posteľnej plachte kvapka krvi na znak nevinnosti nevesty. A dnes? Dnes je tam len kopa gumy a chlpov, ako keby tam medveď bicyklistu roztrhal"!!! Koniec citátu.

samko r.

Ja som to vedel! Sleduje, špicluje a potom hrrrrrrr. Už nás má. Babenka, s tým žalúdkom budeš mať dlho problémy. Ja od vtedy nemôžem jesť ani marhuľový kompót, kde je marhuľa so šupkou. Na druhý deň môžem sedieť a objímať WC misu. Celý deň je len moja. Myslím tým, že celý vraciam a mám strašné bolesti hlavy. Ozaj, aký sneh? Babenka a kde to sneží? Tu u nás len prší. Akurát síce prestalo, ale určite bude znovu.

brunuska

snezi??? fuu babenka tu akurat leje- snad nenapadne sneh-ja som uz posadila do zahradky!!! bude sranda :-)))
rychla zmena teplot a pocasia...snad zas neochoriem :-(

babenka

vdaka!
to je dobre,ze o tom HP nic nevies! je to hroza a tazko sa jej zbavit :(( su tu o tom temy.aj samko je v tom odbornik,radil mi velmi vela.
tu neuveritelne husto snezi..od rana. vsetko zacina byt biele.takze tie cizmy treba znovu vytahovat a saly,ciapky...rukavice som nosila stale.rano boli poriadne zimiska,aj mi prsty zamrzali.
dufam ste vyhajany.papapa

brunuska

hej ved ja uz asi pol hodinu spim ani neviem co tu pisem a hovorim si Bruna uz chod prosim ta! :-) takze uz idem-skor sa tam asi odplazim.
Bru nocku.
a dik za vysvetlenie-aj ked o tom absolutne nic neviem.budes ma musiet poucit :-) inak kuk.

brunuska

babeeeeeeeeeenka!!! :-) sakra ty spehun jeden maly!!! nehanbime sa- my sa so samkom nevieme! :-)
jaaj vsetci su chori-nejdem zakriknut, dufam ze od vas nic nechytim :-)
babenka co je hp???

babenka

ahaaaaaaaaaaaa, tak ste ma tu dnes pekne poohovarali!!!
:-))))))))))))))
hanbite sa! ved ano,bodiky masirovat by mi mal kto!ale nema :((
trochu som sa odmlcala, ale to len preto,lebo nemam na vas kedy.
brunuska,ahoj! kuki
samko,vcera mi bolo znovu zle na zaludok. az som zvracala....hroza po 2 mesiacoch od liecenia hp :(
moze sa mi vratit? co mam robit :(((