Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Tie témy sú na Choroby všeobecne a skoro všetky, ktoré dnes bežali boli len o tom a o hašterení, pipíkovi, klitorise, pipine, slovné invektívy. Samý orál, anál a tak. Niekomu chutili spermie sladké a s bičíkom, nikto rád líže sladkú pipinu, ´daľší ho upozornil, že má byť kyslastá. Ja viem, že ta prává je kyslastá, ale mohli aspoň sa aspoň dohodnúť, že tá sladká patrí cukrovkárke. Veď aj Brunuška tu nie je, neviem či sa v niektorej téme nepohašterila. Ináč, dnes mi je tiež blbo, mám slabú akoby vnútornú zimnicu, potia sa mi nohy, trasú ruky. Je to asi počasím, jedlom a aj tie ATB čo mi nesadli.

babenka

samko, kde tie temy vidis? v televiznych novinach?
:)))
ano,tu samy sex...prevazne. :((
aj dnes ma bolel zaludok...akoby sa vracali moje predliecebne HP stavy. naraz prudka bolest zaludka, pocit na zvracanie a po nejakom case to ustupy. dnes to islo bez zvracania...ale predvecerom :((
budem musiet preliecovat alebo len trpiet taketo stavy,ked pises,ze aj tebe sa to vracia. ako mam vediet,ze je to len z jedla(citlivos o ktorej pises ty) alebo je to navrat HP?

alickaj

Čaute,chcem vás len pozdravit.Neviem odkial je babenka,ale aj u nás /Orava/ sa dnes všetko zbelelo.Celý den kydal sneh,a to sme tu mali skoro jar.Ale nás zima tak rýchlo neopustí.A som viete,kde,v háji.Nickov do hrúzy,ani jeden nebere,kašlem na to.

brunuska

:-)))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))
samko ty si dnes nejaky vtipny!!! zeby si sa potil??? :-)