Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Ja som to Babenka písal asi v sobotu, lekár mi predpísal Fromilid a mal som od neho strašnú bolesť hlavy, chodil som po dome celú noc. Ešteže ho mám taký dlhý. /myslím dom!/ Cez miestnosti pekne za sebou asi 25 m. Jediné čo mi pomohlo bolo to, že som stále v noci pil čistú vodu, do ktorej som si pridal sódu bikarbónu. To mi stíšilo trošku aj bolesti hlavy.

aljoska

A čo ti ja viem.O helicide som čosi počula,teda aspon názov a to druhé ani nepoznám.Gastro mi vždy predpísal len Qumatel,jedným časom som užívala Degan,ale ten mi nerobil dobre.Ku gastráčovi som prestala chodit a teraz si dávam čas od času predpísat ten Quma,aby som ho mala po ruke.Ak zabolí,zjem a mám pokoj.Ale na jar,ak ma pobolieva žaludok tak si dám takú týždnovú kúru.

babenka

qamatel je co,aljoska? mozem si ho kupit, ty si tvoj region dolny alebo horny??
aljoska, ano,mama prelieceneho,nieco vyse mesiaca ale predvcerom to bol prvy poriadny zachvat!! hrozna bolest a zvracanie...presne ako pred liecbou HP. ked som ani netusila, ze nieco take mam.
hroza to!! doma mam odjakziva svoju salku a pohar ale na navstevach sa neda ustriehnut. viem o jednej kamaratke,co ho mala, a ked som potom videla, ako umyvala po sebe u mna pohar, ked dopila..pod studenou tecucou vodou iba oplachla! ani rukou nesuchla, nie to jarou a "vechtom" :))
uz mimo domu ani nepijem. aljoska, zda sa mi, ze asi budem patrit medzi tie "stastne" osoby, ktore HP preliecovali niekolkokrat, aby sa ho zbavili :((

samko r.

Aljoška, Quamatel je skoro to isté, alebo na to isté ako Helicid a Crismel, nie? Ale je celkovo lacnejší. Dobre hovorím, resp. píšem.

babenka

samko,aku alergicku reakciu? ja som mala kedysi tiez.cela opuchnuta a cervena...ale len zvonku, nastastie!
neva, ze si stary kôn na sankovacku...ja som stara kobyla a chodim sa sankovat staaaaale :)))

aljoska

Babenka a nemáš preliečeného toho helicobactera?Ja som ho mala raz,užívala som tetracyklin a odvtedy mám pokoj.Niekedy ked to s niečim preženiem ma bolí žalúdok,občas aj z ničoho dostanem záchvat,ale je toho podstatne menej.Skor mám ten problém,že musím jest častejšie po menších dávkach,lebo potom ma chytajú pocity "vlčieho" hladu a vtedy ma dost bolí žaludok.Velmi mi pomáha Quamatel.

samko r.

Babenka, prečo nemôžeš cvikľu? Babenka, na ten žalúdok pokiaľ nemávaš hnačky od švedskych kvapiek, skús ich užívať, alebo ten puškvorec, v lete si nasuš slezu nebadaného. Babenka, aj nechtíkový čaj urobí zázrak. Všetko musíš vyskúšať a uvidíš, čo ti bude najlepšie pasovať. A tá sánkovačka? Som síce už na sánkovanie starý kôň, ale keby ma nikto nevidel, veru by som sa aj spustil na sánkach. Niekedy to dokáže s telom urobiť divy. Myslím bláznenie a podobne. A ako vieš, mám problémy s prieduškami, lebo mi vysadili ATB pre alergickú reakciu a inšie mi nedali a pritom do roboty chodím. A tie svine čo sa na ne pýtaš. Tie nech ma neštvú, lebo bude zakáľačka, hoci ešte nedorástli.

babenka

samko,prvy prispevok je pravda pravduca! tiez sa obcas pozriem,ked sa mi zda,ze sa nieco nove poucim,ale je to len o hastereni a posmeskoch...skoda.ale ako komedia pred spanim je to celkom zabavne :))
ta cvikla(to myslis) tak tu neznasam velmi,prevelmi!! ale pokusim sa ju pit,hoci nemame doma,kedze ju nemusim. cestujem do zahranicia, a neviem, ako tam zvladnem bolesti,ak sa znovu zintenzivnia ako ked si HP gazdoval naplno. su nejake lentilky pre kazdy pripad, co by som si mohla dat predpisat,ak by bolo najhorsie? nerada lieky,ale istota je istota.
samko, inak, ako v praci?ako nazivas? co poslanci v chlieviku? jajaj,tu nasnezilo.znovu sa sankujeme :))) pozivam na doklepnutie zimnej sezony :)))

samko r.

Ak máš Babenka doma červenú repu-cviklu, skús si zajtra doma odšťaviť, možno ti pomôže. Má vraj dobré účinky a je to lepšie ako kupovať a piť umelé vitamíny. Ja som zajtra v robote, kúpim si 1/2 flašku repnej šťavy a skúsim. Od mrkvovej mávam kyselinu.