Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
samko, tak dobru nocku. Poskrucaj sa do klbka a pekne zahajaj, aby si zajtra fungoval na 99% aspon :))
PN nie som, nič nové mi nepredpísal. Dievky moje dobrú nôcku. Aj Brunuška, dnešná bojovníčka.
Dobrú noc apekné sníčky,zajtra pekný den.
aljoska, ale preplachy pokracuju,tak sa necham prekvapit, ci to bude taky zazrak :)))
mozno mi polieci aj zaludok. inak, je to zaujimave, ako ma pri tom natahuje a zbiera sa mi na vykasliavanie...lenze ja to neviem robit :(( a mala by som sa naucit,aby som si vycistila ten zaludok aj pluca.
No guamatel je vlastne aj inhibítor protónovej pumpy, nie? Obmedzuje enzým, ktorý vyvoláva tvorbu kyseliny. A ten Degan čo spomínaš, ten mi robil tiež problémy. Doslova uprostred domácich prác, vtedy som asi menil dlážku som si musel ísť na hodinu zdriemnuť, normálne ma skrúcalo do klbka. Potom mi namiesto neho dali Prepulsid a neskôr gastrolekár zmenil na Ganaton. Dievky, musím Vás tu nechať, musím sa "obriadiť" na ráno do roboty. Škoda, že sme sa tu nestretli dnes skôr.
brunuskaaa!!! dobru nocku. uz sa mi to asi trochu kryštalizuje :))
aljoska,az tam?....ja asi tiez :))
ejha samko, to vyzera zle.tak ti to vysadil a nic nove neuzivas a si PN? s prieduskami? nic extra...priedusky, pluca :((
a podbel uz u vas rastie? pomohol by cajik. ja si kupim tie caje, samko, ake spominas, lebo v zahranici asi nekupim nic! nechtik mame nazbierany a este otazka. po starkej sme nasli neotvorenu flasu svedskych kvapiek. ale su po zaruke. vadi to, ked su vlastne v alkohole???
aljoska, ja ani neviem, co som uzivala na HP. nazvy liekov si nepamatam ani ked ich uzvam!!
samko, ber sane a skokom k nam!! hned sa poliecis v nasom kraji studenom a horskom. priedusky sa predychaju a bude dobre!
Ten Qumatel je asi len na predpis.
Babenka,horný,20 km od hraníc s Polskom.
Samko,ešteže nič horšie to nebolo ,myslím tak že dajaký alergický šok.Toho sa vždy bojím,ked idem zjest dačo nové.Naštastie je to zriedkavo.
Dobru noc.