Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KCAL

Príspevok v téme: KCAL
smajliQa

ahojte baby :)

tak ma napadlo, co keby sme si sem napisali nejaky ten receptik, dietny.. vhodny trebars na obed..ktory ma minimum kalorii...viete, mna uz prestava bavit dokola jest stale to iste..to osvedcene ze co ma malo kcal....co keby sme sa podelili s ostatnymi o nieco normal, uvarene, ale dietnejsie....nech mame z coho vyberat :)

mozme si tak spolu ratat aj kalorie,,,, cize si strazit prijem a podla toho mat aj vydaj :)))

ktora bude prva?:)

Lucii

Shamrock- tak ja sa stravujem v globale si myslim ze velmi zdravo a dobre..ale tak dnes vecer proste MUSIM urobit vynimku...tak snad to potom v blizkej buducnosti nebude az taky problem z jedneho takehoto vecera

iwus93

aj ja ešte nemám 18 ale zatiaľ mi to ešte neprikazovali, že mám pribrať, ani tak nestihnú lebo o 5 mesiacov mám 18

iwus93

Lucii: tak určite si daj aj potom ešte niečo ked ideš tak neskoro spať, ja napr. cez víkend tiež robím do takej 04:00 a spať idem až okolo 7:00 a večeru mám tak okolo 21:30, dám si nejaké ovocie alebo jogurt a potom jesť už aj tak nemôžem
Shamrock: však aj mne už rodičia hovoria že sa zachvilku stratím, a ja im poviem že sú aj chudšie baby a tak..

Lucii

iwus93- ty mas paradnu vahu aj ja som so sebou teraz spokojna ale nakolko este nemam 18 a rodicia sa o mna boja tak musim pribrat aspon 3 kg:((co ja absolutne nezvladam ale proste musim

Lucii

však a tym ze chodim cvicit by sa to tak nejako mohlo urovnat nie?:D..a myslis zeby sa vela toho tuku ulozilo z jedneho vecera pocas ktoreho budem jest tycinky?:)..spat idem az o 4rano takze by bola blbost naposledy jest o 18-00

iwus93

Lucii..aj ja som maškrtila akurát tie Bebe ale čokoládové, dala som si 2....no ale za celý den ešte 4 takže 6 :(

iwus93

no a ako sa dá pribrať do pŕs a schudnúť zo zadku a stehien?:DD
ja mám malé 2 a zadok a stehná tak v pohodke ale mne sa aj tak nepáčia, tak cvičím každý deň na orbitreku...mám 165 cm 47-49 kg ako kedy, chcem dať na 45 kg ale skôr tie miery by som chcela mať menšie o kg mi ani nejde

Shamrock

No tym, že priberieš v pomere 1:1, tj. tolko svalov ako tuku. Samotny tuk sa uskladnuje v prvom rade na brucho,zadok,stehná.