KCAL

Príspevok v téme: KCAL
smajliQa

ahojte baby :)

tak ma napadlo, co keby sme si sem napisali nejaky ten receptik, dietny.. vhodny trebars na obed..ktory ma minimum kalorii...viete, mna uz prestava bavit dokola jest stale to iste..to osvedcene ze co ma malo kcal....co keby sme sa podelili s ostatnymi o nieco normal, uvarene, ale dietnejsie....nech mame z coho vyberat :)

mozme si tak spolu ratat aj kalorie,,,, cize si strazit prijem a podla toho mat aj vydaj :)))

ktora bude prva?:)

janab

Pozrela som si tie stránky a vyzerá to dosť zaujímavo. Zajtra hned si kúpim takú malú váhu, na ktorej sa váži jedlo a už vidím ten nákupný košík, čo v nom bude. Dakujem za rady, dosť mi pomohli sa zorientovať.vdaka.

..a hej, ešte som sa chcela spýtať na strukoviny (šošovica,hrach,fazuľa), mak, orechy...?..zaujíma ma to preto, lebo som anemická, či stačí zaradiť len možno cviklu denne?..alebo?...

janab

chlapci dakujem za rady a skúsim sa tomu podriadiť a uvidíme..
..čo sa týka toho, že na obed nič nežrať, no..ušetrím kcal, ale potom budem mať asi väčší hlad a to predsa nechcem..nechcem byť hladná..viem dokázať jesť málo a aj predpísané veci, ale nesmiem byť hladná!!Idem si pozrieť na nete tie vlny..

Shamrock, v ktorom meste pôsobíš?

HK00

ja taky recept uz dlho hlaadam a zacinam si mysliet ze snad ani neexistuje nieco s minimum kcal na obed najlepsie je nezrat nic

TrainingBoy

Shamrock, mas pravdu, na zaciatok trosku tvrda dieta, obzvlast v dni kedy je sacharidov malo.
pytam sa - ja som z Bratislavy, nie som vystudovany trener ale ak potrebujes, dokazem pomoct

alchamilka

Pri diete treba bielkovin 1,5 gramu na kilogram hmotnosti.
Literatura uvadza, že skodlivy je pravidelny prisun nad 2g/kg, avsak v praxi poznam ludi, ktori idu dlhodobo aj 3g/kg a problemy nemaju.

Shamrock

poznamka: zmensi gramaz pri kazdom z jedal (v tych vlnach) -
tj. namiesto 250 gramov - 150g a namiesto 150g - 100g
Osobne neodporucam ist vlny hned, v tvojom prípade. Najprv len vylúč kaloricke dobrotky, potom prejdi napr. na jedalnicek, ktory som napisal nižšie a o také dva tyzdne daj vlny alebo chod podla jedalnicka, ktory som ti napisal v druhom prispevku ;-)