KCAL

Príspevok v téme: KCAL
smajliQa

ahojte baby :)

tak ma napadlo, co keby sme si sem napisali nejaky ten receptik, dietny.. vhodny trebars na obed..ktory ma minimum kalorii...viete, mna uz prestava bavit dokola jest stale to iste..to osvedcene ze co ma malo kcal....co keby sme sa podelili s ostatnymi o nieco normal, uvarene, ale dietnejsie....nech mame z coho vyberat :)

mozme si tak spolu ratat aj kalorie,,,, cize si strazit prijem a podla toho mat aj vydaj :)))

ktora bude prva?:)

Lucii

alchamilka...jedine na obed jem to co chcem a co proste mame navarene cize to si vyberat nemozem ale to mi ani nevadi...a na veceru zeleninku mavam len dnes uz nam dosla cize zajtra do obchodu...a cerealie si robim vlastne

alchamilka

žiaľ aj to je rozdielny názor najlepšie je aby srdce bolo na mieste :D dať najprv mandarinku pol hodku počkať a potom jogurt

alchamilka

iwus93: hm , názory odborníkov sú rôzne , ale pyramída zdravia je najlepšia... no pozor aele watermelon nie je dlho vitarián len istý čas a teraz je tehotná (dúfam , že sa jej darí aj bábätku) tak jedla aj syry nám vravela a v istom dokumentarnom filme bolo , že zvieratá sa niekedy v noci zobudia a príjmajú anorgatické minerály napr. zo zeme

iwus93

A ovocie sa môže kombinovať s jogurtom? nejak sa mi to nezdá, že vraj ovocie sa má jesť solo lebo kvasí potom

alchamilka

+ desiata v podobe mandli alebo celoz. chleba , pokvapkaný oliv. olejom + tuniak vo vlastnej šťave a zelenina

iwus93

Alchamilka: písala si aj do: téma pre Watermelon...ona popisovala prečo je zdravé jesť veľa ovocia, zeleniny, klíčkov atd. Prečo si zmenila názor? Ona žije v Anglicku, tak tam je to s ovocím asi lepšie, nakupuje veľmi veľa toho takže netrpí nejak jej telo. Ja fakt neviem ako je náš organizmus prispôsobený, jedni vravia tak druhí tak :( ja neviem sama už čo mám jesť, mne šmakuje najviac ovocie a mliečne výrobky

alchamilka

Lucii: cerálie? aké doma vyrobené??

R- cerealie s mliekom

O- slivkové guľky (3) toto nieeee (iba sem-tam)

svačina- jogurt a mandarínka probiotický?

V- čierny chlieb s maslom (jój z toho ma porazí)://
fajn a zeleninka?

ešte by som prehodnotila obed , raňajky mohli byť výdatnejšie

Lucii

alchamilka- malo?? no este sa chystam teraz vecer na tie tycinky lebo teda pojdem spat az kolo 4..ale tak co ja viem nepride mi to malo..na moje pomery az-az teda hlavne ta vecera://

alchamilka

iwus93: asi fakt možno ako detoxikácia super ale celoživotná cesta? hm to skôr zdravé stravovanie (organizmus sa za tie roky určite už zmenil)

iwus93

Lucii boli veľmi dobré, daj si tam aj kakao ked budeš chcieť ja som nato zabudla, ale ked máš radšej biele tak si nedávaj