KCAL

Príspevok v téme: KCAL
smajliQa

ahojte baby :)

tak ma napadlo, co keby sme si sem napisali nejaky ten receptik, dietny.. vhodny trebars na obed..ktory ma minimum kalorii...viete, mna uz prestava bavit dokola jest stale to iste..to osvedcene ze co ma malo kcal....co keby sme sa podelili s ostatnymi o nieco normal, uvarene, ale dietnejsie....nech mame z coho vyberat :)

mozme si tak spolu ratat aj kalorie,,,, cize si strazit prijem a podla toho mat aj vydaj :)))

ktora bude prva?:)

Lucii

shamrock....a ako mam pribrat celkovo?:D..mimochodom chodim cvicit tak snad to az take hrozne na tom bruchu a bokoch nebude

Shamrock

Lucii, ale z toho priberieš akurat tak, ze budeš mat troska vacsie bruško a boky..to predsa nechceš, či?? :)

Lucii

alchamilka..lenze mne nevadi ze to telo ulozi...ako hovorim potrebujem trosicku pribrat lebo mam problemy s mojou nizuckou vahou:/

alchamilka

Lucii: ty nejak rada mašktíš.... ;) tvojmu telu chýba rýchla energia snaž sa to trošičku obmedziť lebo večer nie je najlepšie jesť sladkosti a bebe to tvoje telo uloží už večer do zásob tam je cukru až až pravda , ale lepšie ako iné síce mne to pripadá hrozne presladené... kúp si 70%+ čokoládu to bude lepšie... neska už nemaškrť a ked to nezvládneš tak malíčko odlom s bebe a polož naspäť ;)

Lucii

alchamilka....bohužial dnes vecer mi dosli moje BIO zasoby...takze na vyber len Bebe mliecne cerealne alebo Bebe-jemne albert alebo obyčajné slané tyčinky..ale asi tie tyčky nie?lebo bebe tam je dosť cukru...

alchamilka

Lucii: hmmm zdravé maškrty no sušené ovocko je najlepšia voľba ale ked to inak nejde napr. spaldové sušienky bio

Lucii

slané tyčinky alebo Bebe? čo je vhodnejšie na maškrtenie...btw:nedrzim dietu ba prave naopak schudla som az velmi a mala by som pribrat ale tak nechcem aby bola zo mna zase gula ako kedysi..tak?:))

Shamrock

HK00 - to snad nemyslis vazne..je tolko moznosti ako si spravit malo kaloricky obed....
Inak vynechavat jedlo pri diete je to najhorsie co mozes spravit! Pri diete je dolezite nacasovanie (jest kazde tri hodiny po mensich davkach) a snazit sa jest kazdy den v tu istu hodinu ako ten predchadzajuci..vynechanim jedla len podporis hlad a chut na nieco kaloricke.. a potom sa uz tazko odolava :)
janab: Ja zo zeleniny pri diete konzumujem dost čakanky, cukety, dyne, kalerab, hrach..
Orechy do sacharidovych vln by som nedaval, ako "pred pripravu" pred dietou ano. Inak pri diete sa konzumuje zelenina hlavne vtedy, keď máš hlad a potrebujes zasytit žalúdok.
A samozrejme, aj cvikla postačí ;-) to je už na tebe, avšak pri vlnách počítaj všetko do denneho príjmu a počítaj sacharidy ..
Mikrovahu samozrejme jednoznacne kup, gramaž potravin pri vlnách je dost dolezita. Taktiež odporučam nakupit a pripravit jedlo už den predtym.
Inak posobim v Prešove.
Možem sa opýtať ake je tvoje bežné stravovanie, tvoj vydaj energie, tvoj vek a výška:váha? Je to tiež dost doležity faktor..