KCAL

Príspevok v téme: KCAL
smajliQa

ahojte baby :)

tak ma napadlo, co keby sme si sem napisali nejaky ten receptik, dietny.. vhodny trebars na obed..ktory ma minimum kalorii...viete, mna uz prestava bavit dokola jest stale to iste..to osvedcene ze co ma malo kcal....co keby sme sa podelili s ostatnymi o nieco normal, uvarene, ale dietnejsie....nech mame z coho vyberat :)

mozme si tak spolu ratat aj kalorie,,,, cize si strazit prijem a podla toho mat aj vydaj :)))

ktora bude prva?:)

alchamilka

Lucii: nenúť telo priberať ked "nechce" vyvsetli to rodičom , že ti záleží na zdraví tak budeš jesť zdravo! to ti nemôžu zakázať a vysvetli , že si plná energie nemusia sa báť... a ako vyzeral tvoj dneskajší jedálniček?

Shamrock

Ja zo sladkosti oblubujem:
Tvarohovy dezert
Fitness line tyčinka
Termix

Malo kaloricke, ale maximalne chutne :-)

iwus93

Lucii to je asi ten problém vo mne že mi nejde ešte trošičku z mier dole, tak postupne znižujem dávky sladkého, zajtra sa budem chovať disciplinovanejšie :) ja si niekedy dávam ovocné raňajky veeľa ovocia alebo ovsené vločky s mliekom, niekedy jogurt a výnimočne biele pečivo.
A ako si robíš tie cereálie? Ja som si raz spravila domáce Bebe :)

Lucii

ze obety...obedy samozrejme:))a vlastne na ranajky s robievam valstne cerealie a to je tiez sladke lebo tam dam hrozienka susene a pod:)

Lucii

iwus tak to ja vobec take sladke nejem:) Vlastne jedine kedy jem sladke a to si tiez neviem odopriet je na obed ale tak to ani nemam na vyber jem to co mame navarene a najradsej mam sladke obety- zemlovka, ryz. nakyp, palacinky..ale tak nejako s ami to neprejavuje na vahe taky obed kaloricky...horsie ze som donutena vecerat cierne pecivo! co som pecivo nedala do ust rok!a na veceru som zvykla uz len nejaky cottage alebo zeleninku samu://

iwus93

Ja sa stravujem aj zdravo aj nezdravo...neviem si odopriať sladké :( snažím sa doobeda ked už chcem maškrtiť, napr. dnes som aj zjedla: 2 pásiky Milky orieškovej, potom mama mala meniny, tak 7 bonbonov z Tatiany a v priebehu celého dňa 6 sušienok Bebe keksov :( no hanbím sa...ale cvičila som 50 min. na orbitreku a bola som spotená ako pes