Mile mamicky, mam 14 dnoveho chlapceka, ktory sa narodil o 2tyzdne pred terminom akutne cisarskym rezom. Doteraz vsak nemam dost mliecka na kojenie. Snazim sa ho kojit, drzim ho na prsniku aj 3hodinky (asi 3x sa napapal) v ostatnych pripadoch som mu musela dat Bebu. Rano vacsinou nejake mlieko mam a vecer nic. Vyskusala som uz vsetky mozne caje, cierne pivo, meltu....vsetko mozne. Prosim Vas napiste mi, ci ste mali aj vy podobnú skúsenosť, ci je to vlastne normálne. Cítim sa strasne. Velmi mu chcem davat svoje mliecko, no neviem co s tym....dakujem za vase odpovede
Nemam dostatok mlieka
a z materskeho na UM sme presli v priebehu 2 tyzdnov, kym si maly zvykol na inu chut mlieka.
v lekarni ti poradia homeopatika na tvorbu mlieka, fakt ucinkuju, je dobre ich zacat brat uz hned po porode,aby sa ti mliecko zacalo cim skor vytvarat, ale myslim si, ze ti mozu pomoct to rozbehnut aj teraz.
prečo by si ho mamička mala upravovať? to dávkovanie na krabičke umelého mlieka je presne také ako má byť. Akékoľvek upravenie môže dieťatku spôsobiť problémy s bruškom, čiže to by som neriskovala.
ahojte kocky, zaujimalo by ma ako je to s davkovanim um pri detoch. To davkovanie co byva napisane na krabici je striktne? nemoze si ho mamicka upravit nejako?
Mimi tiez som zo zaciatku Hippom iba prikrmovala, ale nakoniec sme boli nuteni prejst nan uplne a nic sa nezmenilo. Len moje slniecko bolo spokojnejsie, pretoze sa napapadlo do syta. :) Cize nemusis sa bat ze sa nieco zmeni ked uplne nan prejdes.
stastnamimi
preco prikrmujes um? asi preto ze dietatku tvoje nestaci nie? ty padom si myslim, ze ked bude mat iba um tak hladne nebude urcite :) presne tak naco hladat ine, ak toto sedi..
tak zatial je syte :) uvidime ked bude pit iba um , ci bude stacit ale myslim, ze ano. Vies co je do ukonceneho 6teho mesiaca, ale potom urcite nebudem vymyslat nejaku inu znacku alebo nieco ak bude vsetko ok :) bolo by to zbytocne hladat zase nieco ine, nove a skusat ci padne vhod ci nie..
stastnamimi aj babatko je po nom syte? :) myslim ze ked ho uz teraz tak dobre znasa tak by nemal byt s nim problem. Ale tak uvidis casom. Na tomto mliecku mozete do kedy byt? do kolkych mesiacov je?
zdenka zalezi to aj od mlieka aj od dietata :) niektore nema problem si zvyknut ine ano. Ale urcite by bolo najlepsie prejst na um postupne. Najprv materske, potom prikrmovat a potom uplne prejst na um.
Jasne, ze je to rozne. Pri niektorych detoch to trva dlhsie pri inych kratsie. Nase napriklad sa islo za umelym priam az zblaznit a to som sa tak triasla ci nebudeme mat este problemy :)