Dobrý ďeň. Máte niekto skúsenosť s písaním odvolania proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku? Prosím Vás ak niekto už niečo také písal poraďte mi. Veľmi by mi pomohlo ak by ste mi poslali vzor ako také odvolanie napísať. Ďakujem Renáta
blaskovci@post.sk
Odvolanie proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku
kabel a mozem ja za to ze su take ceny?
za den prezeries 2100 korun slovenskych?
phoe - ten id sa krati o polovicu alkacom a fetakom...citujem :
„Ľudia, ktorí si svoje ochorenie spôsobili v dôsledku požitia alkoholu alebo drog, nedostávajú rovnaký dôchodok ako ostatní invalidi. Suma invalidného dôchodku sa upraví na polovicu sumy invalidného dôchodku, ak sa občan stal invalidný v dôsledku stavu, ktorý si privodil sám požitím alkoholu alebo v dôsledku zneužitia iných návykových látok,“ upozorňuje Hrabková.
zdroj:
peniaze.pravda.sk
phoe tak 300 to bolo nadhodnotene ale tak len jedlo je okolo 70eur denne a ked rozpocitam najom na dni a ine veci ako telefon net saty atd...
To by napadlo aj mne, lenže TATÍNEK vytrvalo pracoval na tom, aby synáčik dostal ID..to k platu má vreckové, čo by nevyužil štát, keď sa dá..ale dosť už bolo dnešných negatívnych zážitkov..nenechám sa rozhádzať nejakou dehonestáciou ľudskej bytosti...:) pekný večer všetkým
A na čo minies 300 eur denne ?
No zas ked to bol syn PODNIKATELA tak mu moze byt nejakych 300e ukradnutych. Zas si nemyslite ze ten invalidny dochodok je bohvieaka vyhra ja by som ho nechcel :D 300 eur miniem pomaly za den a nie ze by som z toho mal zit mesiac.
Tak to som teda ani netušila, ale vlastne by ma to ani nemalo prekvapovať,u nás je možné všeličo.Ale alkoholici, feťáci?To je fakt už príliš.
Nic sa im nekrati, len ked majú úraz pod vplyvom a v dôsledku neho su invalidní
pandorica: žiaľ...tu u nás jedného podnikateľa syn sa vesele predávkoval, malo to následky a plný ID mu dali...ja ozaj neviem podľa čoho to posudzujú