Odvolanie proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku

p.d.

Ak mas silnu depresiu, tak asi tazko budes pracovat. Lekar posudkovej komisie si podla mna nemoze svojvolne napisat co chce. Myslim si, ze ho odvolaju. On ma vychadzat zo sprav a nalezov. Ja som tam mohol tarat co som chcel, podstatne bolo, ze som mal v papieroch uvedene - schizofrenia. Od toho zavisia percenta.

p.d.

Ja som take cosi pisal, nemusis to stylizovat ako pravnik. Tam ide podla mna o to, aby si reagoval na to, co je uvedene v rozhodnuti.
Das tam vec: odvolanie proti rozhodnutiu ...
A pises, co treba.
Ja som celkom hore este uviedol:
Komu: ... poistovna
Kto: moja adresa, meno
Celkom dole datum a miesto a podpis.

ivanivanic

dobry den jasa chcem poradit a zaroven podat staznost na pana zkomisie Jana Sojaka.bolsom na hlavnej komisii uneho vo zvolene priniesol som nove tlaciva od vysetrujucich lekarou co kunim chodim oni tam jasne napisali celkom insie co on si pripravyl na papierovy 2harok.slusne som mu povedal ze mam nove tlaciva od lekarou.on ma nepustil ani kslovu a vyhodil ma na chodbu abi som tam cakal kim spise navrch na invalidny .ti lekary jasne napisali celkom insie co on pisal a poslal do bratislavy ,ato niesom jediny skim ma take jednanie .prosto ak mu nieco nedate tak neni ziadna sanca ze napise pravdu pan doktor povedal zesa mam odvolat chodim k psichiatrovy mam tazku depresiu som po operacii platnicky chodim na chronicku bolest berem silne lieky chodim o 2francuzkych barlach aon napisal jednu prejdem najviac 20metrou uz mam krce cim dalej sami zhorsuje zdravotny stav on napisal zesa zlepsuje nevydrzim ani stat ani sediet vecinou lezim na ortopedickom matraci vsetko ma popisane od lekarou ale tam to nenapisal poznam viacerich aj ludia coho poznaju tak vravia zesom mu mal dat nieco prosim vas o poradit lebo jasom v koncoch este ze zajtra idem kpsichiatrovy lebo sa zblaznim podla toho co napisal do bratislavy mi schvalili 123eu to mam na lieky ana doktorou lebo vsade sa platimile rad bisom robil nukaju mi pracu ale sami neda uz som na pokraji vopred vam dakujem za poradenstvo vsetko mozem zdokladovat to rozhodnutie mi doslo dnes tu je moj telefon ak vam treba0915957356 dakujem

panasonic07

Dobrý deň. Vedel by mi niekto pomocť pri písaní odvolania proti rozhodnutiu posudkovej komiesie..?? dakujem

jon321

ja som vo vozíku a nemám nárok na plný invalidný. Korupcia a zaujatosť, posudkový lekáry sú platený asi preto, aby nepriznali tým, ktorý sú naozaj chorý. Hanba Slovensko!!! budem sa starať o to, aby to dozvedel svet, aká je to naša republika