Dobrý ďeň. Máte niekto skúsenosť s písaním odvolania proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku? Prosím Vás ak niekto už niečo také písal poraďte mi. Veľmi by mi pomohlo ak by ste mi poslali vzor ako také odvolanie napísať. Ďakujem Renáta
blaskovci@post.sk
Odvolanie proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku
Nika, nie si jediná, podľa mňa to pôvodne bolo aj tak myslené, že alkoholici to budú mať na polovicu za to že si za to mozu sami. Príčiny poškodenia mozgu sa asi ťažko dokazujú :))
phoe kupujem co mi chuti :D
kabel ja viem ale ani sa mi moc nechce chodit po ochodoch :D a takto mi to vyhovuje.
phoe-aha uz mi to zaplo,si sedim na vedeni...som si to kukla druhy krat:))tak pardon,dnes som nejaka spomalena:)
za 20 eur kupim viac ako jeden steak
ja sa nekrmim takymi delikatesami ako ty :-D
A načo si kupujes drahé a nekvalitné jedlo ?
kabel inak ked si das steak tak len sam stoji 20 eur bez prilohy
kabel sak len pohar koly stoji 2 eura a dnes som mal rebrieko tak ti to spocitam budem zaokruhlovat smerom viac dole
rebierko 7 eur, priloha 2 eura opekane zemiaky, kola 2 eura, polievka 2 eura, zakusok 3 eura, cokolada varena k zakusku 2 eura
Nika: čítaj s porozumením. Vzťahuje sa to len na ľudí, ktorí sa stali pod vplyvom invalidnymi. To znamena, že aj ty ak si das dve vína a spadnes a zlomis si chrbticu, budeš invalidna v dôsledku ...ale chronickým ozranom a fetakom nehrozí, že v dôsledku organickeho poškodenia mozgu spôsobeného užívaním narkotík či alkoholu budú mať dôchodok krateny
ty si tie steaky nechavas pozlatit?