Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odvolanie proti rozhodnutiu posudkovej komisie ohľadom invalidného dôchodku

phoe

Dede, tak ten pán je asi ešte na PN ke. Aj ked sa mi nechce veriť, že by mu nedali dosť percent, pri rakovine. To zas neni len tak. A ak by náhodou, comu neverím, ma možnosť sa odvolať. A čo ty robíš na odvolacej, neuznali ťa ?

Prezývka55

Problem ani nie je vo farbe pleti ale skor preto ze vela ludi s prepacenim odrbavalo system tak je to prisnejsie a stava sa vela pripadov ze ID neschvalia ani tomu kto je chory.
Na druhej strane stvrtine slovenska nieco je, takze aj keby to schvalili kazdemu tak kto by na tych ludi platil? Respektive odkial? Kedze pomaly pracujuci ludia su uz v mensine.

pandorica

Hádam si nemyslíš, že dajú chorému človeku ID.Všetci vieme, komu ID priznajú.Tu záleži hlavne na farbe pleti,nie na zdravotnom stave.

Dede2222

Mňa dnes dojala nasledovná situácia..:) Bola som na posudkovom, už na odvolaní, samozrejme p. doktorka sa tvárila ja som Boss, kto je viac, to je ale irelevantné..z vedľajších dverí vyšiel pán, ktorý mal zjavné problémy aj stáť na nohách..bol po operácii žalúdka, mal tam nádor, čiže nemá ho celý, k tomu akoby nestačilo chudák mal vývod, pretože mal aj druhé onkologické ochorenie..mal doprovod kamaráta alebo kolegu, to neviem presne...keď prišiel pán s tým, že mu nedali ani čiastočný ID sa rozplakal..povedal nám, že mu robí problém cestovať v autobuse, lebo ani stabilita, nič..zápach a prosto ak by náhodou spadol, nikto nechce pomyslieť na to, čo by sa mohlo stať...a pán doktor?! vraj bude o pol roka robiť, to sa dá liečiť..pýtam sa, ako sa môže človek s takýmto ochorením zaradiť do pracovného života, keďže nemôže viesť ani plnohodnotný aký by chcel...to si vážne myslia, že človek tam ide pre srandu králikov? asi je ozaj pravda, že ak týchto lekárov nemali kde dať, tak ich dali za posudkových lekárov a tam si dokazujú veľkosť svojho ega...úbohé a nehumánne..

Vlacik

Zdravim vas tu vsetkych.
Uplne s vami tu suhlasim aky mate nazory na posudkovich lekarou soc.poistovni..
Du to vychcani a mazani lekari ktory cakaju kdo im da do vrecka a pak vobec riasia nejaky vas zdravotni stav.
Moja priatelka je uz 5 rokou na ID.ma ciastocni,dostala ho na chrpticu a ma znizenu pravovnu schpnost na 60%,
ma driekovu chrpticu,a k tomu ma aj krcnu chrpticu..Nedavno jej nasli posun a vyrastjy na krcnych stavcou,,tak ze preziva neskutocne bolesti rukou plec krku hlavi,,a prechadzato vse do driekovej a tam zad ma velke bolesti nohou svalstva,,mala ist na operacii ale dvacat rokou sa liecila ba pecen kde absovpvsla veskere narocne vysetrenie,,kde ju mali pomali za pokusneho zajaca,,nakonec ked sa problem nasel a to teras pred rokom,tak ju oprovali pecen kde ju odebrali jeden celi lalok,,stoho sa chudera dostaka az na psichyatriu,,ma tezku fazu depresie z chronickych bolesti,k tomu ma dalsie pridruzene choroby ako je aneurizma,tu krcnu chrpticu,a regmatologicky faktor cez 460hodnot..a ma byt len do 15hodnot..Uz treti krat si moja priatelka dala prehodnotit zdravotni stav,,a vzdy s posudkovych lekarou vyslo,,ze by musela byt ochrnuta a byt na vozicku,a lebo mat velmi tazku psichyku a lebo tedy mat rakovin,aby ji presel plny ID..S ceho tieto pani Lekari pak vychadzaju,,ked tu citam aj taky prispevok ze je tu nejaky pan uz na invalidnim voziku a aj tak mu plny ID nedali..Co toto je za korupciu,,toto je des a hruza ake maju pani posudkovi lekari nazori??Ja osobne by som kazdemu jednemu znich priake tie choroby co tu naozaj ludia maju,,aby si to sami pekne zazili a pak naozaj hodnotili tak ako naozaj maju,,a nie ze clovek je tak chory ze do roboty nema sancu ani nastupit,,a uz v nej aj nieco robyt,tak ako napriklad moja priatelja ktora zije na silnich likoch,,kde potrebuje ponich urcite lezat a byt v klude..Je to nespravodlive ze sa tajto posudkove lekari stavaju k chrim pacientom kde nemaju sancu s par korun vobec si kupit lieky,,a nie este stoho platit byt ekektriju plin..Fuj vsetkym pisudkovim lekarom hamba pre celu Skovensku republiku..Toto sa dtay naprikla nasim susedim ako je Cz,drhych statou Rajusku Nemecku,,stat tedy nemohlo..Lebo maju naozaj to svedomie a charajter nektory tedy pos.Lekari ze to nedavaju zo svojej kapsi ale je to zo statbeho dvochdkoveho rospoctu..Bohuzial jdo maze ten na Slivensku jede..Prichystajte si kazdy na pos.Kontrolu do obalecky a bude vse..Toto je moj nazor a ten ja nezmenimMoja priatelja sa odvolava az na kraj pojde to sudnou cestou..Zelam vam tu vsem vela zdravia a statia aby vam vse vyslo,,nedajte sa ak naozaj ste chory bojuj te o svoje prava..Kazdy z vas ma barok sa odvokavat do vtedy,,Bud ano kebo nie,,ake vetsinou to prechadza..mam to overene ale sudom..