Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
Lady Victory - ja mam tiež teraz taft zeleny ale používam aj wallaflex či jak sa to píše. Ale tak ten lak bol za pár € tak mne je jedno nastrikam viac alebo zväčša laky používa moja maminka... Len teraz si musím vždy lakovať účes keď si vyžehlím vlasy bo mám na mikádo ostrihané a už ma to nebaví vkuse žehliť konce vlasov! :-/
A inak ani ja neviem vytlačiť tú knižočku v DM... Ak mi to nevytlačí tá predavačka tak jej tam asi vynadám! Lebo minule som sa jednej tiež spytovala a bola taká "strašne, mega, najsamlepšie ochotná", že som myslela, že s tade radšej odídem a ani si ten výrobok nekúpim
Kočky no tak ja som si včera zafarbila vlasy...! No ako kúpila som si ten odtieň 800... Ja, predtým blondínka mám na hlave niečo tmavšie asi o 3 odtiene ako bolo nakreslené na krabičke. Skoro som dostala srdcový záchvat, keď som videla po 15 minútach, že mám hnedú farbu. Potom som v panike po 20 minutach tu farbu zmyla a revala som v kúpelni :D Ale v škole mi to všetci chvália, že to mám super a aj mame sa to páčilo. Asi to bol iba pre mňa šok, že mi to inak chytilo :) Mám to niečo medzi hnedou a blond také divné ale dám si do toho ešte melír a myslím, že to bude fajn. :)
to čo som pisala ten posledny postup tak to je na zistenie kolko mate bodov...
Srnčiatko-ano da sa uplatniť podla toho kolko maš bodou...tie zlavove brožurky sa musia vytlačiť na tom automate-ja som sa tomu tiež moc nerotumela tak mi to vytlačila predavačka..tak napriklad ja som mala nazbieranych 150 bodou,vytlačila mi tu 150 zlavovuvu brožurku..kde boli zľavy na vybrané produkty..a bol tam aj nejaky zlavovy JOKER na 25% hocijakeho vyrobku z DM(ja som si vtedy kupila parfem) a ešte 15% na cely nakup...ak máš nazbieranych 50 bodou tak joker na hocijaky vyrobok je 15% a cely nakup 5%...to bola super akcia! =D
A nehnevaj sa ale ked ta predavačka pracuje v DMke tak MUSI vedieť ako na to,však do kelu kto iny ti to potom ma vysvetliť ak nie zamestnanec-museli byť s tym oboznámeni...
Katka-to tiež musiš si vytlačit z toho automatu a pri pokladni to vymeniš za tu taštičku :)) ale ako vravím tlačila mi to predavačka
ale všetko si možete prečitať na www.dm-drogeriemarkt.sk...tam na lavo v stlpci je hned druha ukazana ta kartička-Svet plný výhod- tam si klikni a hned 3 maš zase tu kartu-že vaš portal -klikni a tam si natukaš čislo karty(zo zadnej strany kartičky čiarovy kod)a smerové čislo ...
Tak hádam som vám pomohla -ak by ešte niečo tak pište(ak budem vedieť poradím :)
Baby ako je to s čerpaním tých bodov v DMke? Lebo som sa u nás pýtala a nič mi nevedela k tomu povedať. Mám ich tam už veľa a chcela by som ich na niečo minúť, ale netuším ako. Ona mi čosi hovorila, že si to treba v tom automate akosi vytlačiť či čo a len na tovar v letáku uplatniť. Poradíte mi? Ďakujem.
ano , kraticku mam :))
a to si musim vypytat ? neviem kolko tam mam bodov , ale nakupujem tam strasne casto :)
katka neviem či maš tu fialovu kartičku z DMky...ale od 20.9 bude,že ak maš na tej kartičke aspon 30 bodou,tak možeš ziskať taku reklamnu taštičku zo vzorkami a z roznymi kuponmi s 50% zlavou.....
ake vzorky ? preco o nicom neviem ? :D :))
PS:aj ja sa tešim na tie vzorky :)) toho 20 tam určite pojdem a kupim si rovno aj tu farbu =D pekne do samostatnej DMky,eurovea može isť do kelu!