Schwarzkopf - perfect mousse

sisente

ahojte,

mam vlasy take normalne hnede, ani tmave, ani svetle, pouzivam odtiene tmava blond zmiesana so svetlo hnedou,lebo svoje mam inak tmavohnede. aky odtien mam pri tejto pouzit, keby som chcela taku peknu studeno hnedu, skor svetlu ako tmavu??? asi nieco z blond odtienov, ked chyta tmavsie. ale to asi vsetky znacky...

joni_

janka0098 - ja som davala hnedu skoro ciernu a co som si zaspinila kozu tak to islo pekne umyt, nieco mimo vlasov som poutierala hned po naneseni farby mokrou papierovou vrecovkou a zvysok sa umyl pri oplachovani farby, ziadne cierne usi a podobne zalezitosti :)

joni_

ahojte, prave som ju tiez pouzila, 400 chytila tmava hneda skoro cierna, tmavsia ako na obrazku lebo bol tmavy podklad, ale taku som chcela, presne ako moja povodna farba vlasov a pekne zakryla sediny, dobre sa s tym robilo nic okvapane spinave... tiez mozem povedat ze je tej farby dost vela, mam kratke vlasy a tiez mi zostalo, co ste s tym zbytkom urobili? pisu tam ze sa to nema nechat v zavretej flaske, tazke asi len vyliat do odtoku, ci?
Pouzila som ju prvy krat, tak uvidim ako bude po dalsich umytiach. Niekto tu pisal ze nenici vlasy? Dufam ze naozaj nenici, lebo mam uz aj tak oslabene vlasy kvoli liekom co beriem, tak hadam tato farba bola dobra volba :)

kvetinka5456

Táto farba je najlepšia aku poznam .. dobre chytá.. dobre sa nanáša... neničí moc vlasy a ked sa zašpiníte lahko to ide dole :) ODPORUČAM :)

janka0098

a ked si nanesiem farbu a zaspinim si aj pokozku, da sa to dobre umyt?? teraz mam problem ze som cela zaspinena ked si dam klasicku farbu a tazko ide dole ta cierna ale ci ta penova pojde lepsie, velmi by ma to potesilo