Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
ano katka od matrixu :))ale neviem dokedy ta akcia trva..
-odkaz odstránený-
už som u nej kupovala viac krat,vždy bez problémov,príjemna baba ktora aj poradí(a vyzná sa!) =D
a to kludne možeš pomiešat,že si napriklad kupiš šampon na farbené a balzam na suché..
Lady Victory
cena toho co si napisala su vyrobky od matrixu ?
a to kde je taka akcoska na to ? :D
Normálne stoji(cez net)
šampon 250 ml-11,20eur
starostlivosť(balzam)250 ml-14,50eur
ale teraz je akcia že dokopy to stoji-19,50
vieš mne už žiadne avon,oriflame,gliss kur,balea atd nepomáhalo a to som mala aj masky,,ako zo začiatku ano ale teraz už vobec..
ale ked sa už rozhodneš kupiť ten šampon tak si aj kup tu starostlivoť,totiž ten šampon ti ich vlaste "vyčisti" a astaroslivosť "vyživy" alebo ako by som to povedala :)) a ešte ber na vedomie že ked siahneš po kvalitnejšom vyrobku že tie "bežne" z obchodu ti už nebudu zaberať,lebo vlas si zvykne na kvalitu... to radím v dobrom =))
ale su rozne druhy-na objem,pre farbene,pre suche....
kupujem ich cez mimibazar.sk(keby ta zaujimalo :)
Lady Victory - a koľko stál ten šampón? Ja mám vlasy aj riedke aj slabé ale zasa ako slama suchá som ich nikdy nemala. Ale super je aj taká nová oranžová vecička z Avonu na vlasy je to tam novinka... A keď si to dám tak mám strašne jemné vlasy :)
Ja mám tieš slabe vlasy a posledne aj dosť suche :(
tak ale u mna to bolo aj časte fenovanie(na začiatku teraz ich nechávam volne sušiť)
kulmovanie...a teda aj to farbenie...
teraz už ich iba žehlim(aj ked to niči vlasy)ale kupila som si ochranny sprej pod vlasy z matrixu(ten čierny)mal by mi prisť asi koncom týždna-tak som zvedava,,,inač matrix je naozaj kvalitna značka,,,ako som mala tie suche vlasy(v lete to bolo ako slama!)tak som sa nasrala,capla po vačku a kupila som si šampon a starostlivosť matrix-biolage pre oslabene vlasy a je to naozaj woow! :)ono to je niečo uplne ine ako v obchodoch,pričom tam ich všeličim rieda a by ušetrili..tie baby ktore maju štasie že maju normálne vlasy-tak tým to vystači,však mne to stačilo... lenže buhužial už nie :(
a o farbe s matrixu viem ale neskušala som...
a ten zinok by som mala skusiť =D dakujem za radu..
JA som do teraz používala Palette - ale blond vkuse - a mám pocit, že sa to na mojich vlasoch naozaj ukázalo. Povedala mi že je nekvalitná preto, lebo hlavne blond farba chytí najlepšie ale aj strašne ten vlas vysuší a oslabí. A ja mám naozaj oslabené vlasy. Vlas mám taký tenký a pred tým ako som si nefarbila vlasy som mala na hlave hrivu teraz mám z toho tretinu. Odporučila mi Matrix alebo Metrix sa to píše ale to su tie farby čo majú v kaderníctvach a nedám ani ja ďalších 20€ iba za farbenie! Ale tak teraz som si kúpila túto perfect mousse tak ju vyskúšam. Idem zasa jesť zinok lebo keď som ho jedla, tak mi spevneli vlasy a teraz keď ho nejem tak ich mám zasa na hovno.
Ironia že ja Pallete používam stale :))
však ale vyrobca je taktiež schwarzkopf,ktory ma mnoho podznačiek,tak?? aj dost báb čo poznam ju použiva,ako nevravím čím je drahšia tak tym by mala byť kvalitnejšia ale dat sa farbiť v kadernictve tak ma to nemám,stači ostrihanie,fukanie a už tam necham majland :))
Jajka a ty aku použivaš značku??a aj ty povedala prečo je nekvalitna?a aku odporučila ?rada si vypočujem aj ine názory =D
Ahojte... Dáko sa mi to v tejto téme rozrástlo :D Akurát dnes som bola u kaderníčky sa dať ostrihať tak na mikádo a rovno som si šla kúpiť do DM túto farbu - však akcia :D Mám blond vlasy ale kúpila som si teraz ten odtieň 800 :) Tak som zvedavá ale nechcem si farbiť teraz, aj kaderníčka mi povedala, že si nemám farbiť lebo, že mám teraz oslabené vlasy.. no tak si počkám ten mesiac. A ešte upozorňujem nekupujte si farbu Pelette - mne ju kaderníčka zakázala lebo najviac poškodzuje vlasy! :)
Ako ja nevravím že by sa mi čierna nelubila ,len mne by sa nehodila :)(aspon si myslim.....)
ja mam svoje vlasy take tmavo hnede az cierne , takze mne moc farby nechytaju :( davam si farbu len preto aby som mala leskle vlasy nie take prasive , uz mi pomaly aj sediny rastu sa mi zda :D
neni to uplne taka cierna , zas az uplne cierna sa mi nepaci , to mi pride strasne umele :)