Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
tak vlasy mám už nafarbene,perfektne sa to nanášalo,a dosť rýchlo...a maš pravdu zdalo sa byť málo a pri tom mi tam ešte aj ostalo lebo som to už nemala kam dať :)
vlasy sú ešte mokré ale vyzerá to že to bude posledny odtien z tej 465 :)
kedže podklad mám tmavši.....
Luci.01 - Mala ale to som si už odfarbovala dávnejšie takže ja som mala už aj svoje vlasy dosť vyrastené a odfarbené len na koncoch.
Luci.01 - ja som mala tiež blond vlasy svetlý blond. A rozhodne si kúp svetlejší odtieň ako 800 lebo ten chytá o dosť tmavšie. V mojom prípade som mala vlasy ako je na obrázku pôvodná farba vlasov tak prvá od vrchu a chytilo mi to tak ako keď si pozrieš pôvodná farba vlasov tak ten úplne na spodku. Ale zvykla som si na seba a aj okoliu sa páči moja farba len to bol pre mňa šok! Inak je to dobrá farba a hlavne sa ľahko nanáša. :)
Ja som to tiež len tak prevrátila ale potom mi už občas nešla ani pena ale iba voda.. tak asi to bolo treba prevrátiť dva krát podla mňa :D Ja som sa akurát vrátila zo zumby božee som bola druhý krát s kamarátkou ale je to riadna sranda. Som zvedavá či schudnem
Jajka.....som študovala návod a tam je dokonca výkričníkom napísane že flaštičkou netrepať!no keby som to nečítala tak nastopro tym zatrepem jak o život :) že to stačí iba raz otočit dole hlavou....a to sa potom tak dobre premieša?! sú to mi novinky =D
Jeej no tak dúfam, že ti chytí tak ako si predstavuješ. Budem držať palce :))
tak už aj ja mám taštičku.. aj tu čokoladovo hnedu farbu som si kupila :)) v piatok sa nafarbím tak potom podám hlásenie =D
a tie vzorky hnusaci ja mám od nivea iba jednu vzorku-dennú...to linnere mám modre..a ten sebamed je tekute mydlo pre tvár a telo(takže čistiace)....
tak mi to dali v BA....
Niee, ja som mala modru vzorku, nie oranzovu :) takze asi v kazdej taske su ine vzorky.. Ten sebamed neviem :) asi sprchac :D