Schwarzkopf - perfect mousse

Lady Victory

No u nás musia mať :)))ale to je ako potvoru..keby si ju nechcela tak jej ram bude jak nasratej =D
a tá hnedo čierna nie je až moc čierna(tmavá)?alebo hadže iba tak odlesky?
ja by som moc to čiernej nešla...a to ako mála som bola čista blondína,potom mi stmavli tak na liesko-orieškovo,neskor v začinajucej puberte mi"drblo"a išla som na blond-hroza(ironia že?) a teraz som konečne spokojná,aj okolie chváli takže tak....

katka_a

ja mam polodlhe tiež , ale dost huste , a vzdy mi vide farba len tak tak , a tuto mi este zostalo , som stresovala lebo fakt sa to zda ze je jej strasne malo :) dufam ze budes spokojna ... v nasom DM-ku ani moc na vyber z farieb nemali , tiez som chcela nejaku cokoladovu , nemali :(

Lady Victory

iha ideš tak do tmava :)) to sa teším že je ta farba dobra,ja mám take polodlhe vlasy a farba mi vždy vystačila(sestra ma dlhééé tak ta si musi kupovať 2 farby =D hehe)tak ja teda rozmyšlam nad tou čokoladovo-hnedou i tak mi to zase chytí na tmavšie ako každa farba....

katka_a

ano , kupila , uz mam aj vlasky nafarbene , som spokojna ! kupila som si ten najtmavsi ciernohnedy odtien , najskor som sa bala lebo sa mi zdalo , ze je tej farby nejako malicko ... ale este mi aj zostalo nakoniec , uplne lahunko sa nanasala , aj pekne vonala , vlasy mam uplne hebucke a leskle :)) urcite si ju kupim aj nabuduce

katka_a

keby ja viem aka to je farba ... ja totiz beriem vzdy prvu peknu farbu co zbadam a utekam prec :o) ale myslim ze ta mahagonova bola v takej fialovej palette krabicke .s casting gloss od loreal sa mi zda ze sa mi farba rychlo vymyva :) ja mam pocit ze nech si kupim akukolvek farbu , drahu ci lacnu , hocijaku znacku , hocijaky odtien , vzdy mam take istu farbu vlasov , ziadny rozdiel nepostradam :D som zvedava ako to dneska dopadne :o)

Lady Victory

Katka a ty použivaš inač ako značku(tej mahagonovej)?ja najčastejšie pallete-fialovu kolekciu ale už som mala aj loreal casting gloss...

Matussska- až teraz som si všimla že ty si si davala ten odtien 388 :)) ono je to skorej do červena?ktovie ako to teda chyti mne kedže ja použivam skorej tie odtiene viac do hneda.a podklad mám tmavši.(ty zas bledši-si vravela).no to bude sranda =D

Lady Victory

Dakujeme matussska :))

no katka ta "naša" tam ani nie je..jedine tá 388 tmava červeno-hnedá...lebo inak je ta vela odtienov z blond a potom hnedej..a ani čierna tam nema nejake zastupenie..
no uvidíme...katka potom daj vedieť aku si kupila :))