Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
No u nás musia mať :)))ale to je ako potvoru..keby si ju nechcela tak jej ram bude jak nasratej =D
a tá hnedo čierna nie je až moc čierna(tmavá)?alebo hadže iba tak odlesky?
ja by som moc to čiernej nešla...a to ako mála som bola čista blondína,potom mi stmavli tak na liesko-orieškovo,neskor v začinajucej puberte mi"drblo"a išla som na blond-hroza(ironia že?) a teraz som konečne spokojná,aj okolie chváli takže tak....
ja mam polodlhe tiež , ale dost huste , a vzdy mi vide farba len tak tak , a tuto mi este zostalo , som stresovala lebo fakt sa to zda ze je jej strasne malo :) dufam ze budes spokojna ... v nasom DM-ku ani moc na vyber z farieb nemali , tiez som chcela nejaku cokoladovu , nemali :(
iha ideš tak do tmava :)) to sa teším že je ta farba dobra,ja mám take polodlhe vlasy a farba mi vždy vystačila(sestra ma dlhééé tak ta si musi kupovať 2 farby =D hehe)tak ja teda rozmyšlam nad tou čokoladovo-hnedou i tak mi to zase chytí na tmavšie ako každa farba....
ano , kupila , uz mam aj vlasky nafarbene , som spokojna ! kupila som si ten najtmavsi ciernohnedy odtien , najskor som sa bala lebo sa mi zdalo , ze je tej farby nejako malicko ... ale este mi aj zostalo nakoniec , uplne lahunko sa nanasala , aj pekne vonala , vlasy mam uplne hebucke a leskle :)) urcite si ju kupim aj nabuduce
No však aj ja ju používam :))
a tu penovu si si teda aku kupila??????
keby ja viem aka to je farba ... ja totiz beriem vzdy prvu peknu farbu co zbadam a utekam prec :o) ale myslim ze ta mahagonova bola v takej fialovej palette krabicke .s casting gloss od loreal sa mi zda ze sa mi farba rychlo vymyva :) ja mam pocit ze nech si kupim akukolvek farbu , drahu ci lacnu , hocijaku znacku , hocijaky odtien , vzdy mam take istu farbu vlasov , ziadny rozdiel nepostradam :D som zvedava ako to dneska dopadne :o)
Katka a ty použivaš inač ako značku(tej mahagonovej)?ja najčastejšie pallete-fialovu kolekciu ale už som mala aj loreal casting gloss...
Matussska- až teraz som si všimla že ty si si davala ten odtien 388 :)) ono je to skorej do červena?ktovie ako to teda chyti mne kedže ja použivam skorej tie odtiene viac do hneda.a podklad mám tmavši.(ty zas bledši-si vravela).no to bude sranda =D
Dakujeme matussska :))
no katka ta "naša" tam ani nie je..jedine tá 388 tmava červeno-hnedá...lebo inak je ta vela odtienov z blond a potom hnedej..a ani čierna tam nema nejake zastupenie..
no uvidíme...katka potom daj vedieť aku si kupila :))
aké majú odtiene si môžete pozrieť na stránke www.perfectmousse.de
bude musiet by , lebo aj ja pouzivam mahagonovu :))