Ahojte máte niekto vyskúšanú túto farbu na vlasy? Zaujalo ma, že je penová tak či to dobre chytá... mám jemné vlasy tak neviem či si idem nafarbiť lebo mi už vyrastá farba. Ďakujem
Schwarzkopf - perfect mousse
ešte som ju neskusila,kedže dominiavam staru...ale myslim že bude,sestra ma inu ale stakym podobnym štetčekom a je spokojná,na tej rimelke sa dokonca ohýba :))
ty použivaš pantene?ja som neja s nim nebola spokojna,sa mi zadal slabi a že nejak lepil(ale to bolo už davnejšie...)
ja teraz použivam taft-zeleny ,aj pekne voni...a viem že ani s niveou som nebola spokojná a ani s lybarom(bože ja som strašna že :))
a tá rimmelka je dobrá? ja som nad ňou tiež rozmýšlala ale ešte mám veľa špirál. A ja chcem tú kapsičku zo vzorkami z DM a až 20 budú sa neviem dočkať. Ja som sa takto trepala kvoli tomu laku na vlasy a ten nemali už vôbec no tak nech sa poserú. Kúpila som si aspoň farbu a ešte ten gél na tvár sebamed ten je naozaj výborný.
Tak bola som v eurovei,v DMke,farba nikde,tak sam pýtam predavačky,ona že farbu maju ale v sklade ale ešte nevyloženu!tak obchod jak kráva,akcia už davno beži a oni je ešte nemaju vyloženu!!!tak ma teda nasr.....som si kupila akurat tu špiralu-rimmelku za akciu a teda aj ten zinok :) tak ale idem tam hlavne kvoli farbe a oni takto...
Ďakujem e-mail som dostala.. No neviem či po mesiaci ja som brala 3 mesiace a tak koncom toho druhého som už videla že mám vlasy pevnejšie. Aj kamarátky mi to hovorili. Ale to záleží od každého inak. Možno tebe bude účinkovať zinok lepšie ako mne a výsledky zbadáš skôr.
Jajka,email odoslaný :))
dakujem,a mysliš že už po mesiaci zbadám vysledky?
Dneska som bola v DMke a bola som prekvapena ako ide tato farba na dračku.Mali už len pár baleni hnedych farieb a pár blond a ostatne vypredané :) Asi je nás viac zvedavych :)
Lady Victory - mohla by si mi ten odkaz poslať na e-mail? no a ja mám od walmarku je to čisto iba zinok 30 tabletiek stojí okolo 2,50€ myslím si že je lepši ako čo som mala pred tým tabletky nejaký komplex pre nechty a vlasy lebo to som žiadne výsledky nevidela :)
Jajka a ten zinok si si kupovala nejaky cely komplex vitaminov alebo čisto len zinok?a v lekarni alebo napr.v DMke..zajtra si pojdemasi kupiť tu farbu tak že by som si ho hned kupila...alebo keby si mi povedala nazov(ked ho máš osvedčeny :) dakujeeem
vidim že link bol odstraneni ,tak jedine že ti pošlem odkazna mail,alebo neviem....
ten odkaz neprisiel :(