Schwarzkopf - perfect mousse

Lady Victory

ešte som ju neskusila,kedže dominiavam staru...ale myslim že bude,sestra ma inu ale stakym podobnym štetčekom a je spokojná,na tej rimelke sa dokonca ohýba :))

ty použivaš pantene?ja som neja s nim nebola spokojna,sa mi zadal slabi a že nejak lepil(ale to bolo už davnejšie...)
ja teraz použivam taft-zeleny ,aj pekne voni...a viem že ani s niveou som nebola spokojná a ani s lybarom(bože ja som strašna že :))

Jajka11892

a tá rimmelka je dobrá? ja som nad ňou tiež rozmýšlala ale ešte mám veľa špirál. A ja chcem tú kapsičku zo vzorkami z DM a až 20 budú sa neviem dočkať. Ja som sa takto trepala kvoli tomu laku na vlasy a ten nemali už vôbec no tak nech sa poserú. Kúpila som si aspoň farbu a ešte ten gél na tvár sebamed ten je naozaj výborný.

Lady Victory

Tak bola som v eurovei,v DMke,farba nikde,tak sam pýtam predavačky,ona že farbu maju ale v sklade ale ešte nevyloženu!tak obchod jak kráva,akcia už davno beži a oni je ešte nemaju vyloženu!!!tak ma teda nasr.....som si kupila akurat tu špiralu-rimmelku za akciu a teda aj ten zinok :) tak ale idem tam hlavne kvoli farbe a oni takto...

Jajka11892

Ďakujem e-mail som dostala.. No neviem či po mesiaci ja som brala 3 mesiace a tak koncom toho druhého som už videla že mám vlasy pevnejšie. Aj kamarátky mi to hovorili. Ale to záleží od každého inak. Možno tebe bude účinkovať zinok lepšie ako mne a výsledky zbadáš skôr.

matussska

Dneska som bola v DMke a bola som prekvapena ako ide tato farba na dračku.Mali už len pár baleni hnedych farieb a pár blond a ostatne vypredané :) Asi je nás viac zvedavych :)

Jajka11892

Lady Victory - mohla by si mi ten odkaz poslať na e-mail? no a ja mám od walmarku je to čisto iba zinok 30 tabletiek stojí okolo 2,50€ myslím si že je lepši ako čo som mala pred tým tabletky nejaký komplex pre nechty a vlasy lebo to som žiadne výsledky nevidela :)

Lady Victory

Jajka a ten zinok si si kupovala nejaky cely komplex vitaminov alebo čisto len zinok?a v lekarni alebo napr.v DMke..zajtra si pojdemasi kupiť tu farbu tak že by som si ho hned kupila...alebo keby si mi povedala nazov(ked ho máš osvedčeny :) dakujeeem