Xanax

Príspevok v téme: Xanax
:(

Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem

jedulka

co je na tom divného? No já neznám nikoho komu by nezabral, tak bych chtěla vědět,jestli je rozdíl mezi depresí a depresí?Myslím to vážně nedělám si srandu.Jestli víte něco víc, chtěla bych to taky vědět.
Dr.Haus a jak mě xanax zabije?
Byla jsem na pokraji smrti, když jsem dostala silný panický záchvat, venku bez pomoci a léků,to byl zážitek,když tě vezou na vozíku a sestřičky od tebe utíkají a volají:Pane doktore, přijďte rychle sem, máme tu exitus.

Ritana

Ak Ti nezabera Xanax (mne to nikdy tiez nic nerobilo, ani vo vacsich davkach), musis vyskusat nieco ine...na ukludnenie je viacero veci, napr.Rivotril je dost dobra vec, je Ti vsetko jedno...potom este mozno Diazepam a Lexaurin, ale to su uz starsie lieky, mne to nikdy nic nerobilo...Potom este mi bolo vsetko jedno ked som si dala nejake hypnotika (Zopiclon, Hypnogen), ale tie su hlavne na spanie, ale aj Ta to uvolni.
Ja by som riesila na Tvojom mieste nejake sedativa, ale moderne, ...

jedulka

Máš to v příbalovém letáku, maximálně 10mg za den ale to je velké množství.Jdi k psychiatrovi!Pomůže ti.
Napíše správné antidepresiva a než ti pomůžou tak si vem třeba 3*1mg Xanaxu.
Důležitý je LÉKAŘ!!! Proboha proč k němu nikdo nechce jít, když si zlomíš ruku jdeš s tím k chirurgovi a je to normální ale na psychiatrii, to né!?!

darka95 není žádná odpověď na to jak to bude dlouho trvat, musíš jít tomu vstříc.Najdi si něco co ti bude dělat radost s radostí roste i sebevědomí a síla.Cvičit, když tě to nebaví tak chod pravidelně na procházky.tady ti dám dobré a podpůrné vitamíny www.pilatesvtabletkach.sk
nauč se pravidelně a hluboko dýchat, hodně choď ven když je sluníčko a seď tam tak dlouho dokud nezapadne.Tyhle uzkostě depresivní stavy nenávidí sluničko, tak mu ho dopřej, tady máš něco pořádného na čtení, není to legrace, musíš zabrat. Jinak bude o hodně hůř!!!
www.lundbeck.com
jak daleko je u tebe tetánie?

:(((((

Ahojte, prosim vas, neviete mi niekto povedat, kolko mg Xanaxu sa moze najviac uzit v 1 den? Necitim sa dobre. Uz som dnes mala 1,5mg, napriek tomu mi je psychicky stale zle. Placlivost, myslienky na smrt... Dakujem.

jedulka

Jane_3sto18,Moja drahá zlatá,čítaj pozorne:-) Píšu že Xanax, lexaurin jsou léky první pomoci,tzn, jen do té doby než se najde pro vás to správné AD !!!
Za lékárom jezdím až 75km, pro moje zdraví jen to nejlepší!A víš co mi všechno předepsal? Valdoxan,Akineton,Protazin,Olwexia.
Xanax na ten mám NÁVYK!Nechala jsem se přemluvit, protože tento opravdu odborník neuznává Xanax a dala jsem se do boje-odvykání si!Rok jsem s tím zápasila, nechtěla jsem se vzdát,ale bylo to opravdové peklo,rok jsem jen ležela, jedla, pila a ztěžklostí došla na záchod.Bylo ze mě jedno velké třesoucí se klubko, dát mi na ruce nebo kamkoli na tělo přivázat sáčky s mlékem, za chvilku ti z nich udělám máslo!Pak jsem dostala infarkt!
A bylo po Xanaxování.Už mi nikdo neřekne abych ho vynechávala nebo přestala brát.Je mojí součástí.Nenavyšuji ho ani nesnižuji ho.Je mi velmi líto,opravdu líto, že si si z mého příspěvku vzala a vytrhla jen tuhle část a to ostatní jsi zahodila.|Píšu tam jak se s depresí vypořádat.Na vlastní kůži to mám vyzkoušené, změna, ponořit se do něčeho co Vás celého pohltí a bude Vám přinášet radost,plné uspokojení a pohodu.Celý příspěvek jak z toho ven, Vám dávám v rubrice PREČO!Stojí si za to ho přečíst je tam má 35letá zkušenost.V té době když jsem si našla to NĚCO, jsem byla jak znovuzrozená, lidé mě samotnou vyhledávali, měla jsem mnoho přátel, bylo to moje nejšťastnější období.Trvalo sedm let!A co dělal Xanax?Úplně jsem na něho zapomněla, ze začátku to bylo jen několik hodin(36)to už je slušný co říkáte, ale když se mozek lekl, kde že je tak jsme mu ho dopřála.Mozek si sám vypěstoval, že se nemusí bát, Xanax tady je a tak na něj úplně sám od sebe přestal reagovat.V životě ale není nic navěky,přišla další životní pohroma a byla jsem zase v tom.

LOCH

Xanax, co sa týka spánku je ozaj dobrý, len treba veľmi opatrne, lebo je skutočne návykový. (aspoň tak o ňom píšu a hovoria). Tiež ho mám predpísaný 0,5mg a dávam si ho až nemôžem zaspat cca po 1hod. Je dosť utlmujúci pri vnútornom strese a nervozite prípadne úzkosti. Príklad: môj vnútorný stres sa prejavuje nadmerným potením. Xanax mi pomáha. Vedel by niekto opísať abstinenčné príznaky? Po akej pravidelnej dobe užívania sa prejavuje závislosť?

uzmatonebavi

Bol mi predpisany xanax, lebo zle spim (tazko zaspavam, o 4 sa zobudim v strasnom stave a uz nemozem zaspat), ale co to tu citam, tak sa dost bojim ho zacat brat. Zatial co som mal nejake benzodiazepiny, tak nasledujuci vecer ked som to neuzil to bolo este horsie..to ma byt akoze pomoc? Neexistuje nieco lepsie okrem zolpidemu? Obcas si dam melatonin, sice ma uspi, ale rano to tiez nie je bohvieco. Mam to teda skusit? Pripadam si poslednu dobu ako pokusne morca..este skoncim na ADckach :(.

Jane_3sto18

jedulka - čo to píšeš? Chceš, aby ľudia žrali návykové lieky?! To sú najvačšie svinstvá a na depresie nezaberajú, možno to vyzerá tak na prvýkrát, ale ináč sú to celkom zbytočné lieky.
Na depresiu sú najlepšie antidepresíva a nie tabletky na ukľudnenie!

:( - ty okamžite chod za doktorom a nehádž do seba to svinstvo. Známa je na tom závislá.