Xanax

Príspevok v téme: Xanax
:(

Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem

jedulka

Dobrý den
...už 30let se "léčím" na úzkostně-depresivní poruchu, časem se přidala i agorafobie a sociální fobie.
Za těch 30let se psychiatrie a farmakologie ušla velký kus cesty dopředu.
Máte-li psychický problém, neváhej a navštivte odborného lékaře co nejdříve.
U deprese a úzkostí je to jako s jinýma nemocemi, čím později se začne s léčením, tím delší je léčení, nebo navždy.Nenechte nikdy depresi ani úzkostné stavy aby se zakořenili.
Neurol, Lexaurin, Xanax jsou to léky
PRVNÍ POMOCI, tak na ně nahlížejte a podle toho s nima jednejte.Jestli si máte vybrat mezi panickým záchvatem nebo Xanaxem, jednoznačně si vemte Xanax!Každopádně vždy vyhledejte pomoc psychiatra.On Vám již dneska podá kvalitní antidepresiva, nenávyková, ale je s nima problém.Zabírají nejdříve za 14 dní a co do té doby?Když vám je zle každou chvilku a utrpení bez pomoci roste.Po tu dobu užívejte Letrox a nebo Xanax.
Xanax zabírá do půl hodiny, když Vám ani po půl hodiny není dobře,vzali jste si ho málo.Najděte si takovou gramáž, aby do půl hodiny jste byli úplně v pohodě.Berte ho tak dlouho, dokud vám nezaberou antidepresiva.
A tady nastává další problém, né každé moderní a nové antidepresivum, vám zrovna sedne.V praxi to vypadá tak, že si necháte nepsat jiná a opět čekáte jestli zaberou.Tak dlouho až Vám nějaké opravdu zaberou,teprve pak začněte Xanax nebo lexautin postupně vynechávat až k úplného vymizení.
Že vám to připadá jako léčení u kožního stylem pokus-omyl?
Ano tak tomu bohužel je.Musíte tomu dát čas.Žádné zázraky do tří dnů ani nemožné na počkání.
Jak už jsem se zmínila,žiju s tím už 30 let.Tehdy nebyli takové kvalitní antidepresiva jako dnes, tak jsem se stala na Xanaxu závislá.3*2mg(nejsilnější)denně.Už dávno mi Xanax samotný nepomůže, tak se mi vrší antidepresiva, jedno na druhém.Beru jich moc, ale bez nich nemůžu existovat.Před lety kdy vyšlo najevo, že je Xanax návykový, taky mě velmi psychiatr přemlouval, abych ho pomalu vynechávala, zbavila se ho.Rok jsem žila v absťáku, který bych nepřála nikomu zažít, byla ze mě naprostá troska, jen jsem ležela a chodila na WC.Na nic víc jsem se nezmohla.Pak jsem dostala infarkt a bylo po odxanaxování.Prostě žije se mnou.Nebojte se moderních antidepresiv,nijak vám neublíží,a na inteligenci nebo pamět to rozhodně nemá vliv.Nedávno se mi do ruky dostala práce Jána Práška,Barbora Bulikova s Zuzana Sigmundová,jmenuje se ta jejich práce:deprese a jak ji překonat.Je to ta nejlepší práce, se kterou jsem se kdy setkala, měla jsem pocit, že mi někdo otevřel mozek,listoval si v něm a pak to šikovně hodil na papír.
Všem vám doporučuji si tuhle 90 stránkovou pédéefku přečíst !!! Najdete ji na internetu.
Doporučte ji všem, co mají problémy.
Závěrem přeji všem, zdraví at si život užijete, stojí za to :-)

lugh

Bral som Zanax SR 0,5 niekoľko rokov spolu so seroxatom. Spolu tuším 4 alebo 5 rokov. Účinok bol veľmi pozitívny, prekonal som úzkostné a depresívne stavy a to aj bez psychológa, hoci so psychológom by to asi šlo lepšie a rýchlejšie.
Z mojej skúsenosti môžem tieto "nebezpečné drogy" len odporúčať. Ale nakoľko každý organizmus funguje inak, asi to bude inak šľapať aj Vám.
Po vysadení liekov nastali klasické stavy ako potenie, divoké sny, búchanie srdca. Hlavne kvôli tým snom som si to riadne užíval, ale to potenie a nervozita dali riadne zabrať, to trvalo cca 3 mesiace.
Dnes sa už na lieky nespolieham, hoci musím priznať, že pred štátnicami alebo dôležitým pohovorom si nejaký odložený xanax vezmem - a funguje.

dr.crazylenka

ludkovia xanax beriem asi 3 roky, jednym casom som to prehanala, teraz sa snazim odviknut si ale je to masaker, ono ten liek nieje zas take svinstvo a dokaze perfektne pomoct len ho netreba zneuzivat a zvysovat davku, potom je mrde problem s tym prestat.. abstaky a tak ale vsetko sa da len musi clovek chciet.co sa tyka ad aj tie vyvolavaju abstaky..takze ked uz mate problem liekom sa asi nevyhnete..tot vsio.. na socialnu fobiu ale xanax odporucam..

viktorka111

potrebujem rychlu radu,pred par dnami som zacala uzivat xanax 3krat 0,5,ale nepomaha moc,kolko najviac za den si mozem dat?ked je pisane ,ze do 4mg,to je kolko tabliet.a hlavne mozem si dat rano hned dve tabletky naraz?ked mi jedna nepomaha?poradte

klasika

ked to beries v 16tich je vysoka sanca ze dopadnes zle. kebyze ides doktorovi, tak ti to (po case) asi predpise aj tak, takze tie rady ze doktori vedia co robia = smiech.

mozes skusit prejst na rivotril alebo valium, tie vydrzia v krvi dlhsie a casom ked budes znizovat davku tak si ok

nedoporucujem vysadit xanax ihned ked to uz beries niekolko tyzdnov v kuse, alebo sak skus a uvidis

da sa to fakt prirovnat tazkym drogam

p.d.

A ako si sa prosim ta dostal k Xanaxu bez predpisu? Podla mna je to cele nezmysel. Je to podla mna velmi dobry liek, jeden cas som ho bral a mozem povedat, ze mi len pomohol.

Digik

Xanax brať len v nutných prípadoch. Napríklad, keď máš alergiu na nesteroidné antireumatiká (typ liekov proti bolesti a ortopedických problémov) a užiješ takýto liek tejto skupiny tak sa z depresie bez chémie nedostaneš. Ty o tej alergii nemusíš vedieť, zbadáš, až keď chytíš paniku. Chémia ťa tam dostane a chémia musí pomôcť aj z tých panických stavov von. Len tak na zlepšenie nálady nebrať v žiadnom prípade Xanax.

zamotka

Ja som brala xanax 0,25 mg len v nutnych situaciach. Trpela som silnou formou uzkostne depresivnou poruchou. Lieky som nikdy nebrala, skusila som, ale citila som sa hrozne. Tak som si zacala vyvolavat stavy ktore pre mna boli prekazkou sama, a ak mi bolo najhorsie, supla som si xanax pod jazyk a za chvilku som bola ok. Nikdy som si nedala celu tabletku vzdy len polku alebo stvrtku.

Naopak, moja mama odkedy ma srdcove problemy, zvykne si dat lexaurin, ked jej je tazko, alebo pride k nervom... ja som bola z lexaurinu uplne mimo, ako gumena hracka.

Xanax je zly iba vtedy ked si sam clovek nevie rady. Takze ja ti radim, uzivaj xanax len v hranicnych situaciach. Uvidis, telo si na tvoje stavy zvykne, a potom ked uz budes vediet fungovat bez depresii a uzkosti tak sa pokusaj to riesit ako sa toho zbavit. pricin je vela, u mna zato mozu obnazene nervy v mozgu. Drzim Ti palce!

michael

Rad by som to uviedol trošku na pravu mieru.Píšete tu o xanaxe ako keby to bolo to najväčšie svinstvo ktoré lekári predpisuju.A pritom toľko ľudí to berie a v pohode.Tak že je to síce naviková látka ale skuste rozhrýznuť napr.nejaký liek z psychiatrie trebars paroxetin a skuste rozhrýznuť xanax.Potom sa vás spýtam čo je väčšie svinstvo. Dalej Xanax môžete prestať brať je to takz. jednorazovka trebars ale skuste prestať brať psychiatrický liek ,-idete sa zblázniť Samozrejme že ti to neodporučam brať! Ale pokial nespíš tak trošku tomu občas/ nie pravidelne) pomôcť možeš xanax 0,25 To je najnížšia dávka.Inak xanax ti môže teda benzodiazepíny ti môže predpísať aj tvoj lekar. kdeš to psychiatricke lieky len psychiater.Xanax je výborný liek.Dá sa porovnať s alkoholom.Koľkí ľudia pijú alkohol a čo im je. Ak to majú pod kontrolou tak nič. Samozrejme že ak to prehanajú kontrola sa stratí a sú z nich trosky.To isté sa dá povedať o xanaxe.Dlhodobé použivaie či alkoholu alebo xanaxu vedie k otupovaniu mozgu(pamäte)Odporučam kvalitnu stravu- kuracie múso viedensku kávu a máš ten učinok ako xanax. to mi ver.Máš veľku spotrebu vitaminov a miner. látok to je problem.