Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem
Xanax
Neberte ziadne benzodiazepiny- Xanax Frontin, Neurol,Zabije Vas to. Su to nebezpecne lieky. Ked si na nich zvyknete uz nikdy nebudete taky ako predtym. Je to horsia droga ako heroin. Su to tvrde drogy - len povolene farma spolocnostami, ktore na tom tvrdo zarabaju. Pametajte si tieto riadky. Toto je varovanie!!!!!!!!!!!!!
wowo ty si dobry tlk.naco to tu pises ked ani nevies ako to ucinkuje...odkedy je xanax len pre starych ludi a odkedy ucinkuje po pol roku???na tie demencie ako vravis alebo pre starych ludi je napr. Pirabene co je psychostimulancium alebo nootropikum(analeptykum).ucinkuje tak ze povzbudzuje a prekrvuje mozog.
xanax je jeden z najsilnejsich liekov proti uzkostnym a depresivnym stavom tiez aj na zaspatie.
a za tie tvoje rady by som ti dala facku, aby niekto hovoril ze to ma byt pre kamarata.zivot dospeleho je aj o tom ze kazdy si bude riesit veci za seba a nie sa vyhovarat na druhych. v takom pripade by ho ta lekarnicka poslala hned do riti.
Ahoj, v žiadnom prípade to už neber, ani nevieš s čím sa zahrávaš. Odporúčam ti ísť k psychiatrovi, nechať sa vyšetriť a držať sa toho, čo ti predpíše. Ver mi, on vie, čo robí. Istý čas som brala tabletky na spanie, samozrejme bez predpisu, a teraz si uvedomujem, ako som sa zahrávala s ohňom :( ako to mohlo zle dopadnúť. Našťastie ich už neužívam...toť moja rada :)
xanax je velmi navykovy liek po dlhsom case.
Ak mas len mierne priznaky depresie,tak sa to da zvladnut a odstranit ju.
Nikdy si samovolne nezvysuj davku xanaxu.
ahojte, mne na uzskostne stavy (brala som hak, a tak sa mi to nejak dosramotilo plus mam tetaniu a ja osobne si myslim ze aj taku slabsiu formu PP :D)neurlogicka predpisala xanax, beriem tu najnizsiu davku 2x denne, a myslim ze mi celkom aj pomaha, len by som chcela vediet ze ako dlho takato liecba trva, ci si nanho nemozem po case as prilis zvyknut...a tiez ze ci sa to po liecbe upravi, alebo ked ho prestanem brat vratia sa mi moje uzkosti..
brala som to aj ja,ale byvala som z neho strasne "rozkokosena" a v praci sa ma nejeden raz pytali,ci neberiem drogy :DDD tusim po 4 mesiacoch som ho prestala brat...
wowo1 ti ses magor xanex ucinkuje as za pul roku to si kde slisel xanex je droga na panicky zachvat to ucinkuje hned! 10 15 minut jeto najlepsi prasek na panicky zachvat to ucinkuje nej rychlejsi se vsek prasku na tohle ja toberi a jini prasku nejsu tak dobri tihle sou nejlepsi to ti hned uklidni a za spis stoho!
ach boze, naco som sa to ja zas dala.. neviem fakt.. co uz si mysliet otom
teraz som si dala prvy krat xanax. citim sa ok, kludna a vsetko, ale trosku dost oblbnuta. takto mam fungovat? v zivote? je to vhodne?
wowo1
06.09.10 20:23, omyl, xanax nezabera po pol roku, ale ihned, mylis si to s antidepresivami a aj tie zaberaju po niekolkych tyzdnoch, nie mesiacoch. Xanax brat rok? to ty, alebo tvoj doktor sa zblaznil, hoci viem o pripade, ked zena brala xanax 8 rokov, chuda, este teraz sa ho myslim pomaly zbavuje, to bola vyslovene chyba, alebo sprostost jej doktora. Ale s tym xanaxom aj tak opatrne, a uz vobec nie bez receptu, len tak pre lepsiu naladu, boze, decka, vy si ozaj nevazite zivot? Nebojte sa, raz na to v lepsom pripade pridete.