Xanax

Príspevok v téme: Xanax
:(

Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem

:(

Diky za radu uz to viac nezoberem boh vie co by sa zo mnou stalo keby som sa nato namotal dik ze si napisal a ja hlupak som si myslel ze mi to pomaha jooj co uz a ten b-komplex alebo thiamin mi pomoze nejak zlepsit naladu? lebo ma to uz nebavi a odpudzujem tak od seba ludi dokonca aj najlepsich kamaratov som stratil :(

wowo1

behom 3 hodin 2 talblety? ty si sa zblaznil?Celu dobru naladu si namyslas lebo xanax nema ucinok okamzity.ten ucinok si si vsugeroval a ak nejaky bol bol len zaciatocny ako z noveho lieku. Ucinok Xanaxu sa prejavy najskor po pol roku pri diagnozach ako depresia.Ale skor ma utlmujuci ucinok a sposobuje spavost.Neucinkuje ani na psychcke choroby,ale na depresiu napriklad po poraneniach hlavy.Myslim si ze mas depresiu co je v tvojom veku velmi bezne ,ale Xanax nie to je skor pre starych ludi, beru to napriklad pri senilnej demenci{stare babky 90 r}Ak to budes dlhsie brat uvidis ze ta to zacne spomalovat a ubijat a zacne ti paradoxne vyvolavat depresiu aku si este neskusil,,a to az potom uvidis co je depka tak po 3 -6 mesiacoch !!To ze mas depresie ,nie je diagonoza ze si tzv depresivne chory.Xanax je pre ludi co skutocne su chory a im aj zabera, ale zabera ako vravim po roku uzivania.Lenze depky ma kazdy.Mozno je to pre teba uplne nieco nove,nova zla skusenost ta depka. ale to je zivot dospelaka mat depky obcas.Skus viac spat a sportovat. A ked chces experimentovat s liekmi tak skus b- komplex. Thiamin je dostupny v lekarni a pripadne nejake homeopatika si vypytaj na ukludnenie a depku.
Chod sa spytat do lekarne ktore lieky su na depku lekarnicka vacsinou dobre poradi nejake bez predpisu.Ked tam nebudu ludia ,a vyhliadnes si nejaku sympaticku lekarnicku ,Ved povedz ze to je pre kamarata ,ked sa hanbis o tom hovorit.
a ak by si citil ze mas stale depku chod za skoslkym psychologom ,su uz moderne a lepsie lieky ako blby zastarany xanax