Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem
Xanax
kto my vie co najrychlejsie zohnat xanax
kiez by existoval liek na vsetko...nie je pravda ze cokolvek sa stane, da sa to prekonat a su veci, teda vela veci ktore clovek neunesie a smiech ci humor je velmi slaba utecha do tohto zivota...
Ahoj. S Xanaxom nemám osobne skúsenosti, ale viem že je veľmi návykový. Trpím úzkosťami a depresiami. Najviac mi pomohol Lexaurin. Urcite vyhľadaj lekára.
Kamarát počuj, viem, že tvoje okolie alebo spoločnosť, lekári vravia, že v tejto dobe na všetko existuje tabletka, ale pravda je taká, že depresia je stav mysle a dá sa prekonať jedine uvedomením si, že čokoľvek sa ti stane, sa dá prekonať, že nech sa cítiš akokoľvek zle, vždy sa z toho môžeš dostať smiechom, alebo humorom... to je ten pravý liek na depresiu
Xanax je vysoko návykový, nie len tak obyčajne návykový. A všetky tbl. "na psychiku" sú návykové.
Prosím ťa kriste, neužívaj antidepresíva, návykové a silné antidepresíva, bez predpisu. Ak máš naozaj depresie, vyhľadaj pomoc. To jediné ti reálne pomôže. Choď k psychológovi, k psychiatrovi, nie je to hanba. Väčšia hanba by bola keby zostaneš závislý od niečoho čo si si zohnal sám. Musíš sa naučiť fungovať bez depresie a žiť sám so sebou. Pokiaľ máš ešte stále depresie a problémy, obráť sa na niekoho blízkeho alebo teda vyhľadaj odbornú pomoc. Xanax bez predpisu ti určite nepomôže v dlhodobom smere.
Samozrejme ze sa ti paci byt na xanaxe (a.k.a alprazolam) , je to pojebany stimulant, a ano kurva je to navykove ako dobra pica. Ked mas depresie mal by si hladat ich zdroj. Ked uz potrebujes nejaku navykovu latku, obratil by som sa na zelene.
Xanax bez receptu - usuallyhealth.com
Už vážne idem spať. Ja si to viem priznať. Som totálny, ale že totálny debil a dement.