Xanax

Príspevok v téme: Xanax
:(

Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem

enjoy

Slavien.......vsetko sa da zohnat ak mas znamosti a peniaze. Pred par rokmi sa dal normalne kupit v plnej vyske ak si mala znameho lekarnika. Teraz neviem.....nezaujimam sa o to.

xanax

Xanax, Neurol, Lexaurín sa predpisuje aj mladým ľuďom, zvyčajne pri panických poruchách a fóbiách na ukľudnenie, ja som tiež brala Lexaurín, ale len keď som dostala záchvat, inak som normálne navštívila psychiatričku, dala mi Serlift a za pol rok som sa z toho pekne dostala, som už presne rok bez akýchkoľvek liekov a je mi fajn. Ak máš teda depresie, zájdi za odborníčkou, inak z lekárne sú voľnopredajné Persen, Deprim, Anxional.

:(

Hej moj konicek je trava piatok alkohol a kazdodenna cigareta asi tak ..... chcel by som ist na box ale neviem mna viac zaujima co nato okolie ako to co je pre mna dobree

jajka001_

isteze. pri sportovani napriklad telo vylucuje endorfiny, hormony stastia. ako droga zadarmo a zdrava :) a konicky? ked robis co ta bavi, tak predsa nebudes smutny :)