Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem
Xanax
Ludia bozi, ... toto co je reklama na xanax, ... vy saliete, toto uz je za hranicami, ...
Ved sa len dozerte tymi liekmi, krmte sa plnymi hrstami, ale potom sa necudujte, ked z vas budu dementi.
treba tramal.. velmi mi pomáha..
Slavien.......vsetko sa da zohnat ak mas znamosti a peniaze. Pred par rokmi sa dal normalne kupit v plnej vyske ak si mala znameho lekarnika. Teraz neviem.....nezaujimam sa o to.
Odkial maš Xanax bez predpisu?
Na xanaxe frcala aj Madonna a mnozstvo inych ludi.....
No neradim sa s tym zahravat.
Xanax, Neurol, Lexaurín sa predpisuje aj mladým ľuďom, zvyčajne pri panických poruchách a fóbiách na ukľudnenie, ja som tiež brala Lexaurín, ale len keď som dostala záchvat, inak som normálne navštívila psychiatričku, dala mi Serlift a za pol rok som sa z toho pekne dostala, som už presne rok bez akýchkoľvek liekov a je mi fajn. Ak máš teda depresie, zájdi za odborníčkou, inak z lekárne sú voľnopredajné Persen, Deprim, Anxional.
Hej moj konicek je trava piatok alkohol a kazdodenna cigareta asi tak ..... chcel by som ist na box ale neviem mna viac zaujima co nato okolie ako to co je pre mna dobree
isteze. pri sportovani napriklad telo vylucuje endorfiny, hormony stastia. ako droga zadarmo a zdrava :) a konicky? ked robis co ta bavi, tak predsa nebudes smutny :)
mate a to pomoze?