Cavte takze mam 16 a uz asi taky tyzden beriem bez predpisu xanax ale len tak ze dam si jeden den na druhy nie no dnes som si dal dve behom 3 hodin a zrazu som nebol zatrpnuty v skole (ako vzdy) a vsetko mi vychadzalo velmi pekny dnik som mal aj rychlo mi zbehla skola no proste super viem ze som z toho stastny. A to ma tesi pretoze uz asi rok mam velmi casto krat horzne depresie a toto mi dava radost. ALE dopocul som sa ze je to navykove a ze nie je to dobra tabletka tak mi prosim vas pomozte kym nieje neskoro. A ak mozete tak mi prosim poradte nejake ukludnovacie tabletky na ktore sa neda byt navykovy a pomozu mi prekonavat depresie nech s nich vyliecim ak sa to da . Dakujem
Xanax
Reakcia na EasyPeazy: Nemám žiadnu osobnú skúsenosť so Xanaxom, iba skúsenosti, takže sa k nemu nebudem vyjadrovať... odpovedí tu je dosť.
Musím súhlasiť, že niektorí ľudia to k životu jednoducho potrebujú. Potrebujú života budič, keď sa cítia stáť na hrane, konci tunela...
Osobne som prežil veľmi ťažké časy a vybralo si to na mne svoju daň. Musel som chodiť k psychiatrovi, ktorý mi predpísal antidepresíva. Pravdu povediac, tabletky, ktoré mi predpísal mi pomohli.
No nebola to pomoc na celý život. Je to iba krátkodobé riešenie. Skutočnosť je taká, že som si musel pomôcť predovšetkým sám. Musel som urobiť kroky k tomu, aby som sa depresiám vyhol.
Urobil som zmeny a odsťahoval sa do zahraničia, zmenil životný štýl... Veľa som toho obetoval, ale za cenu psychickej pohody.
Ja netvrdím, že Xanax je svinstvo, ale tvoj argument je slabý, keďže aj heroín alebo LSD sa v minulosti predávali ako lieky. Aj dnes sa zoznam povolených antidepresív zužuje.
Suma sumáru nie všetko, čo je povolené zákonom a ľahko dostupné je zdravé či "správne". Naopak je mnoho ilegálnych látok, ktoré by mali byť legálne, pretože sú neškodné...
Nedá sa mi nepozastaviť sa nad vašim pohoršovaním sa nad xanaxom. Je to liek, nie ilegálna droga, čiže to logicky nie je až také svinstvo, inak by to nebolo dostupné , lekármi predpisované a zákonom povolené. To, že ľudia do seba lejú alkohol , pravidelne si zapália cigaretku a nebudem ďalej pokračovať čo, to je okej, ale liek na depresiu je strašné návykové svinstvo ? Nuž, niektorí ľudia ho potrebujú k tomu aby fungovali normálne, nie každý má to šťastie , že je zdravý. Tiež mám so xanaxom skúsenost a tu som, nie som drogovo závislá.Pokiaľ ho nebudeš brať ako lentilky každý deň tak sa ti nič nestane. Samozrejme, preberaj to s lekarom. Po čase ti môže vyskúšať dať iné lieky. Ale hlavne sa neboj, nie je to koniec sveta , keď potrebuješ k životu xanax alebo lexaurin alebo neurol.Nie si v tom sam, tu vonku je nás takých plno. A vy čo ste nikdy nemali skúsenosť s týmito liekmi prosím sprepáčením držte huby a starajte sa o svoje zdravé telá ktoré nepotrebujú xanax, pretože neviete , o čom hovoríte
neber ziadne benzodiazepaminy, to sa bere jednorazovo, pri panickych atakoch, umrti blizkych, a nie pravidelne.
Vsak skus zacat praktizovat nejaku dusevnu hygienu - sport, meditacia, tvorenie, dennicek, priroda, muzika...
Niekto to riesi aj travou, ale z toho sa docasne osprostieva...
Na mna zabera 5-HTP v zlych dnoch, je to najsilnejsii volnopredajny pripravok, aky som skusila, vlastne popravde, ziaden iny na mna nefunguje. Ale ten si asi budes musiet objednat z internetu a bacha, nie castejsie ako 1-2x za tyzden, tiez sa na to da vybudovat tolerancia.
preboha neberete xanax je to nenormalne navykove ..moju kamosku dodzubala jej obvodna lekarka ked bola za nou uz dva roky stym bojuje ...ma nenormalne stavy nikomu to neprajem co snou prezivam skoncila na psychiatrii a to neni vyhra !!! je to silne navykovy liek !!! horsie ako drogy !! toto si precitajte !!!
www.zemavek.sk
ja som tiez dlho zhanal kade-tade, doktor mi tieto lieky predpisovat nechcel, ale (nechcem robit reklamu), uz dlhiu dobu nakupujem len cez familyapotheke bodka com
mne najviac pomohol lexaurin vdaka nemu som mohla normalne fungovat
Miesto týchto liekov a iných sračiek si ubal jednú zelenú cigaretu a budeš celý deň v klude. Keď ti ani toto nepomôže vyhladaj odbornú pomoc.
si nenomany??? xanax???!
ale ludom ktori maju tieto problemy casto aj to potlacanie staci
Xanax,lexaurin,neurol su lieky ktore potlacaju uzkost a depresiu na urcitu dobu , teda ju neliecia