dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď
téma pre Warermelon
ďakujem akurát som nakúpila plné tašky ovocia :) melon je zelina však?
iwus: len tak dalej, a nestresuj sa kvoli nejakemu jedlu, co nie je surove, treba mat zo stravy aj dobry pocit, nebyt v strese. Citam, ze sa snazis naozaj jest vela ovocia, je to super.
alchamilka: teda neviem toho vela o bio ovoci, ale jedno je iste, radsej jest hocijake ako ziadne, podla mna. V ovoci je kopec latok, ktore este ani neboli objavene, takze urcite sa oplati ho jest.
nase BIO vlastne ani bio nie je.robili sme rozdiel v labaku a porovnavali sme bio jablka a normalne jablka zo supermarketu. a ked ti mam vysvetlit rozdiel ako normalnemu cloveku tak rozdiel tam bol, ale iba v pripade, ze na den zjes tak 5 kil jablk. ak nie, tak velmi si tym BIO nepomozes akurat das zato viac penazi. jedine riesenie je trh :)alebo vlastna zahrada :D
no na trh asi ťažko , ale niekedy sa posnažím , ale pravidelne to nepôjde.. :( a Tesco nemá vlastne BIO? či je to len nálepka alebo ako to je? ďakujem za odpoveď
bio ovozel nekupuj, radsej zajdi na trh a podpor poctivych zahradkarov. Vzdy lepsie obycajne od obycajnych ludi zo slovenska, ako dovoz s nalepkou BIO. A navyse, aj usetris.
tak ja chodím do Tesca watermeleon na bio ovocie čo si o tom myslíš no trh to níekedy zajdem ale bohviečo to nie je
tak ja chodím do Tesca watermeleon na bio ovocie čo si o tom myslíš no trh to níekedy zajdem ale bohviečo to nie je
ReginaPhalange
pripravuje, ale ja si teraz v tomto veku ešte nemôžem kupovať stáále ovocie, tak takúto alternatívu som si zatiaľ zvolila, ešte aj jogurty jedávam, strašne mi chutia, aj tých sa asi budem musieť vzdať
a detska vyziva sa nepripravuje varenim?
Watermelon
jem stále dostatok ovocia a zeleniny, hlavne ovocia, zajtra v jedálni máme buchty s tvarohom, ja som si namiesto toho už pripravila jablká, banány, kiwi a ešte aj detskú výživu na raňajky si dám tiež ovocie, asi jablká alebo broskyne lebo iné ovocie nemáme