téma pre Warermelon

Príspevok v téme: téma pre Warermelon
alchamilka

dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď

alchamilka

ďakujem no ani ja neviem ja sa vždy potím niekde inde ale doma nikdy.. a nie žeby som bola vystresovaná... čítala som zloženia weledy a zloženie napr. mandľového oleju je : Zloženie (úplná deklarácia):
mandľový olej, olej zo slivkových jadier, olejový výťažok z kvetovtrnky . CO myslím že je dobré, lebo ja ked som si pozrela svoju kozmetiku tak som bola úplne v šoku koľko látok neprospievajúcich telu : ale pantene to je najhorší šampon aj značka ta má zloženie skoro na jednu stranu a úplne chemické tak pri tomtom naozaj platí - VIAC škody ako osohu

watermelon

alchamilka: naozaj ti ku kozmetike neviem vela povedat, ale rozhodne sa vyhybat takej kde su parabeny, PEG, a ine jedy. Myslim ze by sa o tom dal najst clanok na nete.

watermelon

alchamilka podla toho co viem, potenie je zdrave (zas nie ale ked sa potis pri nic nerobeni, ide o potenie sa pri namahe), pot nema smrdiet, ak je clovek zdravy. Ja deodoranty nepouzivam, iba velmi zriedkavo, ked mi naozaj zalezi na tom, aby som ani len nahodou nesmrdela... Ked uz deo, tak co najprirodnejsi...ale v tom sa nevyznam.
Vobec neviem o tom, ze by vitariani mali nejake problemy so zubami. Pokial necmulas kazdy den niekolko citronov, tak sa o zuby neboj. Kazy a bolave krcky zubov su podla mna zalezitostou ludi, ktori sa zle stravuju.
Nie, nepoznam taku kozmetiku, hm to som len citala, ze prirodne je to, co nemozes skladovat pri normalnych bytovych teplotach a podla mna to dava logiku. ...Ked je nieco nachylne pokazit sa, a teda v tom nie su konzervacne latky. Neboj od kozmetiky si odvyknes, nie je potrebna, od kedy som vitarianka, sa nepotrebujem tak zurivo natierat telovym mliekom, nemam suchu pokozku ako predtym.

alchamilka

a ešte ked sa môžem spýtať watermelon , občas sa potím dosť (pot je bez zápachu) ale aj napriek antiperspirantu a viem , že obsahujú hlinník a alverde nie lenže tie sú už len deo a určite nebudú mať taký učínok chcem sa spýtať že ked je človek dlhšie na vitariánstve potí sa? (prípadne v minimalnom množstve) kedže potenie je následkom že telo sa čistí

alchamilka

zaujímavý článok takže čím budem menej ovocia jesť tým budem mať krajšie zuby?! to je vtip či čo?! tento týždenník už naozaj nevie čo písať , ale nedvno som čítala , že na krásne vlasy treba konzumovať hlavne červené mäso.. som sa naučila , že "týmtom" netreba veriť... krása vychádza zvnútra myslím , že ak telo bude mať dostatok vitamínov , minerálov a vody... zuby budú krásne tiež aj vlasy atď... ale naopak kedď budeme málo tak budú kazové , zožtnuté alebo iné probémy

alchamilka

a poznáš watermelon nejakú takú kozmetiku čo vydrží len v chladničke? ale myslím že alverde je prírodnejšia kozmetika o dosť ako nejaký garnier

watermelon

oriflame ani nic co vydrzi po otvoreni mimo chladnicky nie je prirodne, aspon podla toho co som citala. A jasne myslim ze 30% (alebo tak nejak) z toho co na seba natries, ti vnikne do tela.