dobrý deň , chcela by som sa spýtať aké sú vaše skúsenosti zo stratou krvácania pri menštruácia , čítala som , že menštruácia može fungovať aj bez krvácania... a vy ste vitarianiánka, bolo písané , že pri surovej alebo rastlinnej strave sa stráca , je to pravda? pretože ja mám dosť silnú menštruáciu a dosť ma to obťažuje ďakujem za odpoveď
téma pre Warermelon
xyzz: Oriflame, medzi ne nepatrí? lebo som si ju obľúbila :( pýtam s preto lebo dnes je už všetko chémia a nieto ešte kozmetika :(
alchamilka z prírodnej kozmetiky napr. Alverde, Lavera, Weleda, Saloos, Nobilis Tillia, atď atď je ich veľa, pokukaj na nete
akurát som našla na nete imnatur.sk vegánska kozmetika no dore vyzerá :)
a prečo do vody? nezabví to vitamínov či to platí len pri nesušenom? a ešte taká otázka čítala ssom že aj kozmetika dáva do tela toxíny ja používam zväčša oriflame a sem-tam z drogerie väčšinou lesky atď... je oriflame prirodnejšia kozmetika? lebo viem že prírodná čisto vyydrži 7dní najviac tak neviem nepoznáš nejakú kozmetiku ktorá je úplne prírodná? alebo aspoň čo najviac prírodná? ďakujem
myslim, ze tu nalepku "plod dlhovekosti" jej pripisali, len aby ju predali. Zaroven vsetko ovocie je plodom dlhovekosti. Ziadne ovocie nie je superovocie, nie je dobre sa zameriavat na jeden druh ovocia lebo ten ma napriklad vela toho a toho. Treba jest roznorodo, kazde ovocie moze nieco ponuknut (napriklad lepsi pomer mineralov a tak), co ine nema. Navyse vitariani (nechcem zovseobecnovat, ale ti, co sa stravuju ako ja) sa vyhybaju velkym davkam suseneho ovocia, pretoze je aj dehydratovane a tym padom neprirodzene pre telo. Ale raz za cas je to urcite v pohode, a hlavne jedz susene ovocie, ktore predtym namocis do vody na noc.
rozumiem, ale myslím že aj keby tá kustovnica nebola surova tak to nie je také kedze je to superovocie a plod dlhovekosti
byt 100% vitarianom v dnesnom svete je strasne tazke. Myslim, ze vacsina vitarianov je 99 - 99,9%, lebo vazne ani pri orechoch, pokial ich nemas zo zahrady nevies ci su surove. Pri semenach detto. Ale ak chces byt 100%, tak vacsinu suseneho ovocia a orechov z obchodov nemozes jest.
no a kedže chcem byť 100% vita a semtam si dám tu sušený kustovnicu ktorá nie je surová tak už nebudem?
ak na obale nie je napisane, ze je surova tak asi nie je. ale aj ja si sem tam dam. Zas netreba sa stresovat, a taka kustovnica aj ked susena je urcite milionkrat zdravsia ako biftek.
som v Belgicku
watermelon ked sa smiem spýtať v akej krajine žiješ?