chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
Pridávam sa my sme začali KROTITEĽOV TUKOV, je to celoslovenský projekt,pod dohľadom odborníkov,lekárov...chodíme cvičiť,máme osobné stretnutia,kde sme usmerňované ako sa správne stravovať,kedy ovocie,zeleninu,koľko vody a kedy ju piť...Proste je to úžasné takto v skupinke,pretože sa podporujeme jedna druhú.Pritom sme merané na rôznych prístrojoch,kde ukáže tuky,svaly kosti, vodu v tele,čo sa nám lepší...SUPER...
tak to mas moj velky obdiv ked kazdy druhy den budes vo fitku, ja sa tam zbieram uz neviem kolky rok, ale strasne sa mi nechce.. odkial si?
smajlik - vo fitku - bud eliptical alebo rotoped -budem to striedat
a tu aerobnu cinnost budes kde praktizovat? doma alebo?
smajlik- to sa podari urcite , len vsetko je o tej psychike :)
vercaaa tak to ti drzim palce, aby sa ti to podarilo :)
smajlik- mam 168cm a vahu 72kg
a stylom tym ze jest kazde 3 hodiny + aerobka kazdy druhy den . moj ciel vaha 60kg do marca 2011 :)
nelka, ja sa pridám :) tiež plánujem tých 5kíl dať dole :)
vercaa a akym stylom by si chcela schudnut? ako teoreticky aj ja sa mozem pridat, no asi ziadny efekt to neprinesie..ake mas miery?
ja zacinam od pondelka t.j. 18.10 kto sa prida ku mne ?