chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
No tak ja vážim 62kg,výška 173...moj ciel je na 55kg....od januara som schudla zo 75 ,ale niekedy v juny som sa na to vykašľala...Váhu si chválabohu držím...ale chcem opäť začať...dnes idem po dlhšom čase 1krat do posilky....:)vynechala som chlieb,sladkosti s rozumom..rano ranajkujem len vlocky,obedujem rormal co je..vecera len lahka a k tomu každý den kus ovocia...tak držte palce..budem tu písať každy den..:)
hej jasne :) vitame ta medzi nami :)
ja mam dnes nejaky ocistovaci den..konecne po dnoch plnych prezierania..
Ahojte kočky môžem sa k vám pridať?:)
rozhodla som sa ze vyskusam mliecnu dietu...
katulka už ťa mám na skype
ja uz nwm co mam robit ..do frasa :D...dnes som jedla len polievku a trochu ryze...uz nic viac nebudem dnes jest :D ...dufam..
no sme dopadli :) idem radsej kosit..a na dalsi tyzden mi zacina skola, to bude este horsie ako doteraz..
ja taktiez...aspon sa mi tak zda :D
ja som tento tyzden out :)
no uz to je lepsie :) a pokracujem v chdnuti...dnes som si kupila aj caje na chudnute...bleee..take su zlee ale budem ich pit :D