hladam kamosky na chudnutie

katulka3

Kiara24...ja sa zatial citim fajn aaa uvidim ako mi to pojde ak to pojde tak ako si myslim tak budem rada :) a dnes sa citim plna energie a to som zjedla len jeden nizkotucny jogurt a jednu broskynu :)

[zruseny8]

ja som sa za posledne dni paradne prezierala ako z rana som sa vzdy snazila, papat cerealie a podobne ale ako prichadzal vecer, tak to bola stale coraz vacsia hroza a hroza.
no dnes som sa odvazila a bola som velmi prekvapena, bud vaha zle vazi :) alebo mam stale rovnaku vahu ako sa mi podarilo dat 2kg dole pred tyzdnom az dvomi a asi aj o 0,5kg menej..tak som velmi stastna a nastartovalo ma to na novy zaciatok :) idem hned popozerat tu stranku, diky za nu :)

Kiara24

Katulka 3 sorry nic v zlom,ale mliečnu som držala asi minimalne 200 krat,schudla som...bola som slaba..potom som sa obžrala a všetko naspäť,držala som aj delenu,90dnovu no všetko,tabletky ,caje...pravidelne jest a cvicit a vynechat sladkosti a pecivo...nehovorim stale,len pokial chces schudnut,ale ked si budes chcieť udržat vahu neni problem..vsetko si dopriat...len si spomalíš metabolizmus..ver mi viem čo hovorím:)

Kiara24

no je to na magazinluna.sk a pozri si tam ,že kedy je ubudajuci mesiac a kedy pribudajuci.ja az taku velku pozornost tomu nevenujem,ale je pravda,že rýchlejše mi idu dole kila,ked je ubudajuci....no ranné vlocky mam uspešne za sebou...včerajsie cvicenie tíež,ruky si ani necitim,ale bolo fajn:)))

Lailah

Tak ja som si ten mliecny den rozdelila takto: acidko, jogurt (nizkotucny), acidko, jogurt,acidko(nizkotucne).
Nemala som pocit hladu...

katulka3

tak ja mam prvy den za sebou uspesne...cely den len mlieko...a taaaaak mi je z neho zle :D ... ale urobim vsetko preto aby som schudla..

[zruseny8]

nemozes popisat blizsie tie veci s lunarnym kalendarom? vyskusam aj ja..alebo nejaku stranku kde to je vsetko rozpisane..

Kiara24

Ešte tie stroje...30-40min. na orbitreku....bicykel,ale to len 10min..to nemam rada,ale dam si fajnu zaťaž...no a potom všetko co sa týka ruk...a posilnovačky na nohy...:)

Kiara24

No ja som chudla tak,že chlieb som vynechala,sladkosti a minimalne 3krat do týždna posilka.Ja sa tiež zameriavam aj na lunárny kalendár...kde je pribudajúci mesiac davam si pozor na stravu a kde ubudajuci tak makam....a je to pravda..no lenže tie 3 mesiace...som nedodržiavala ani ten lunárny:) no ale začala som znovu,tak uvidime....mne žiadne diéty nepomahaju...ja musim asi len cvicit...kamoska schudla 15 kil,ale držala delenu stravu...ale ja na to nemam nervy..stale rozmýslať čo jesť....budem rada,ak sa do toho pustime spolu...:)a ,že sa budeme podporovať,lebo práve to potrebujem:))

[zruseny8]

a akym stylom si chudla od januara? chodievas aj do posilky? aj ja sa chystam od pondelka..ako casto a na akych strojoch?