Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
ele pises to ako keby vacsina muzov slintala na zenami... pritom taky uslintanych je male percento, kazdy normalny chlap skor zvoli letmy pohlad a dalej sa tym nezaobera. alebo zijem v inom svete?
ele vies kolko ludi sa na teba cez den pozrie a to ani nevies co si o tebe myslia? neprekaza ti nahodou aj to? ak ano, tak potom nechodievaj von.
niektori muzi nemaju ziadne zabrany, rozmyslali ste nad tym, ze to tej zenskej, na ktoru sa pozerate a slintate po nej tiez prekaza?
o com tocis :) ved aj zeny sa pozeraju po cudzich chlapoch, takze to nie je vobec len o muzoch ako si to tu teraz ty otocila.
:) ja osobne sa na geny nevyhovaram, len ma to tvoje porovnanie pobavilo, to bolo cele. ja sa rad pozriem na krasu sveta a zeny k tomu patria, ale ze by som to nejak dalej riesil to nie. mam frajerku, ktora patri k tej krase sveta tiez a ona si to uvedomuje, ze ju tak aj beriem, to je hlavne... Osobne asi ani nepoznam chlapa v mojom okoli, co by pred partnerkou komentoval ine zeny, ak tak len zo srandy a ta partnerka to aj tak pochopi... nemyslim si, ze takych netaktnych muzov je nejake velke percento...
Mirka, hovor o sebe, lebo moje manzelstvo je jedna krasna rozpravka a to mam sexuchtiveho samca doma :))
BJ - no, aj v prirode to funguje tak, ze samicu si ziska ten najsilnejsi samec, ten, ktory jej vie zabezpecit najviac potravy, ten, ktory sa opstara o nu samotnu aj o mladata.
aj zeny by sa teda mohli alibisticky vyhovarat na "geny", ked tuzia po prachatom muzovi, ktory ich zabezpeci. (aby sa to tu zas nevzvrtlo, tak podotykam, ze nesamostatne neschopne zeny odsudzujem. ale rovnako aj ubohych chlapov, ktori sa vyhovaraju na geny a prirodu, ked cumia po cudzich zenach a nevahaju ich komentovat pred tou vlastnou)
Tak to s tymi zenskymi genmi a ospravedlnovanim si, ze mozu byt zlatokopky, a urobia najviac pre svoje potomstvo, ma dobre pobavilo. :-)
To niesu zenske geny, ale maximalne tak zenska nevedomost. :-)
Pre svoje potomstvo clovek najviac spravi, ked sa snazi zmudriet, a prestane zabijat cas otupovanim si mysle a bezduchym uzivanim si.