Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
to ano, kazdy ma inde postavene hranice, pre kazdeho je nieco ine pripustne a v norme a ver mi, ze taki primitivi behaju aj tu a vzdy ked je prilezitost tak si zgustnu na peknej cice.
BJ, ja by som tiez nechcela ziadneho chudaka a co je na tom, ty by si chcel chuderu?
ele myslim si, ze toto je ale ojedinela situacia a chapem, ze ti to bolo neprijemne, ale tomu sa proste vyhnut neda. a ty cernosi ocividne neriesili ci to niekomu vadi. boli to skratka primitivi.
ja ked som nadrzana tak tiez slintam po chlapovi hihihi, smiech
nechapem - riesia to, lebo maju velke ego a dotkne sa ich to. :-) Dnes je v mode neriesit vlastne ego, ale vsetkych naokolo. :-)
Mirka, ja zakazovat nic nemusim, vybrala som si dobre, keby nie, vyberala by som dalej, zasluzim si to najlepsie.
Ked je zena hentak sporo odeta, tak moj sa jej akurat tak spyta, ci jej nie je zima..
:) - az na jeden rozdiel, zvierata ziju v sulade s prirodou a tak svojim zabezpecovanim potomstva vytvaraju nekonecne fungujuci kolobeh... co sa o chorej spolocnosti postavenej na prachoch povedat neda. Zlatokopstvom teda nezabezpecuju svoje potomstvo, naopak, nicia tuto planetu, takze tym aj ich potomstvo vlastne umiera. Takze, ako som povedal, hlboka ludska nevedomost, nie geny. :-)
to nechapem... mas pravdu, to mi vobec neprekaza, toto je asi dvojkolajna komunikacia, lebo si evidentne nerozumieme.
Raz v Londyne si ma podavali dvaja cernosi, aka cica a neviem co, proste boli aj vulgarni, ako keby som bola kus masa, tak ja ze "co cumite?" No nechci vediet ze ako som ich nasrala, ze si budu robit co oni chcu, ci mam nejaky problem, normalne som sa az o zivot bala. Ked bol pri mne priatel, tak toto si nikto nedovolil.
preco stale riesite len chlapov. ved aj vy zeny sa pozerate, je to normalne a je to v poriadku. kym je to len o pozerany, tak ja v tom nevidim absolutne ziadny problem.