Od dneska chudnem

Príspevok v téme: Od dneska chudnem
na55kg

Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)

Joan11

kajjka
určite by som nečakala veľké zmeny, pokiaľ sa nebudeš samozrejme snažiť vyhladovať inšpirujúc sa thnispo..
nemáš nadváhu, takže by som sa skor snažila urobiť postavu peknou :) takže najlepšie bude, ak sa zameriaš na svoje reálne obvody v cm
pretože čísla "kg" sú veľmi zavádzajúce
dôležité bude, ako sa budeš cítiť vo svojom tele, či vidíš, že sa tvoje telo zpevnilo
a hlavne, či sa cítiš fit, vo forme, či už fyzicky aj psychicky (jooj, to je mojím smom :) )

veľa šťastia

ako vyzerá tvoj aktuálny jedálniček?

kajjka

Joan - ano ,som si bohuzial ista, su mi aj male nohavice, a predtym som bola viac svalnata,len som sla na vysoku skolu a pekne som zanedbala sport a nepravidelne som jedla a toto z toho vzniklo,a necitim sa takto dobre :( co myslis pojde mi to dole?

Joan11

áno verím ti a chápem, prečo chceš schudnúť, napriek tomu, že máš skvelú váhu
človek sa jednoducho vo svojom tele necíti dobre
avšak si si istá, že si nenabrala na svalovej hmote, hm?

kajjka

dakujem :)
hehe,to je mozne,a aj menzes mam mat (inak berem HAK,dufam ze napriek tomu mi pojde vaha dole :) )... tak ok, od teraz som clenom chudnuceho teamu,a pojde to superne dole :) budem sa vazit tydenne raz asi. takze nabuduci tyzden vo stvrtok rano najblizsie.

zuzanama

Kajjka, napisala som do tvojej temy, ale skopirujem to aj sem. Tiez sa chcem pridat. Chcem schudnut aspon 20 kg, tak uvidime.
Ja som zacala chudnut pred tyzdnom. Musela som sa nastartovat, uz davno viem, ze to nie je len o pevnej voli. Aspon v mojom pripade dieta a jej otrocke dodrziavanie nepripada do uvahy. Lenze ja nie som mlada dievcina, ako vacsina z vas tu. U mna uz islo ozaj o zdravie. Ja beriem chudnutie ako vedlajsi produkt zdravej vyzivy. To, ze chudnutie sa zacina v hlave je stara otrepana fraza, ale je to skutocne tak. Dlho sa mi nedarilo najst ten spravny impulz. Kym som si neprecitala jednu knihu. Tam je presne popisane, ako to funguje v tele, ked jeme vsetko dokopy, maso so zemiakmi, s ryzou, malo vlakniny, co je ziva a mrtva potravina atd. Hned v prvy den som nakupila kopu zeleniny a vyse tyzdna nekupujem ziadne masove vyrobky, salamy, sunky, klobasy a podobne svinstva. Jem v podstate delenu stravu, ale ja ju volam zdrava, nedrzim dietu, jem vela zeleniny k chlebu, k ryzi, k masu. Schudla som 1 kilo za tyzden, ale vlastne uz po dvoch dnoch, najdolezitejsie vsak je, ze sa citim skvele, mam dobru naladu a chut pokracovat.

na55kg

kajjka : drzím palce , kazdy den si tu mozes zanamenať svoju vahu a bude ti lepsie !!! Jedz 5 krat denne a sportuj !!!! male porcie ! dakujeme ze si sa pridala.. a teraz ti vaha mozno preto nesla dolu lebo bol spln a to posobilo skor na priberanie ... teraz to uz pojde hravo

kajjka

Ahojte, tak sa teda pridávam.
Mám 20 rokov, 159 cm, a 52 kg.
dost vela sportujem (kazdy den aspon hodinu), ale predsa mi nejde dole vaha (asi mam spoamleny metabolizmus)
Ranajky mam jogurt a kava, obed normalne nieco,len pomenej, olovrant napr kusok peciva (to sa meni), a na veceru bud nic alebo velmi malo...
moja vysnivana vaha je 48-47 kg, a nehovorte ze je to malo,lebo viem ze vtedy som vyzerala uzasne, pred rokom ked som tolko mala :)

Prezyyyvaana

drahý Chudnutiak
tie témy sú už staré a rozbehnuté
začiatky v chudnutí sú ťažké, preto hľadáme vo novej téme spoločnú podporu, lebo sme na tom rovnako, chapen Sie?
a na čo sú tu ti tie podkategórie?

Chudnutiak

Možno mi tu teraz budete písať, že som nenormálny, ale vysvetlite mi prečo stále zakladáte rovnaké témy? Načo? Je to tu všetko na jedno kopyto. Sú tu témy na chudnutie tak prečo sa nepridáte do niektorej z nich a tam to neriešite? Ale zakladáte stále nové s tým istým cieľom - chudnutie. Ja to chápem, ale keďže je to verejné fórum tak sa môžete pridať aj do už vytvorenej a tak sa navzájom podporovať! ....Snáď sa mýlim?