Od dneska chudnem

Príspevok v téme: Od dneska chudnem
na55kg

Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)

mery8989

Ahojte takže mám 17 rokov, 61 kg váhu a meriam 162cm. Chcem sa opýtať či schudnem ked budem jesť len celozrnné pečivo, namiesto cukru si do kávy alebo čaju budem dávať umelé sladidlo, budem piť zelený čaj, po piatej nebudem jesť len ovocie, nebudem jesť vyprážané jedlá, ked budem mať chuť na sladké dám si musli tyčinku, na obed b udem papať čo navarí maminka pretože nechcem si pripravovať jedlá na chudnutie lebo ked schudnem sa vrátim normálnemu jedlu a znova priberiem a každý večer si dám 30 minutovú rýchlu chôdzu a budem to zvyšovať. Možem chudnúť takto? mne sa to zdá super :-) tak mi odpíšte prípadne sa ku mne pridajte :-)už to takto držím 3 deň mislite ze to zaberie? :-)

na55kg

w : ano vážne ... ved aj tak si dieta , viem ze dievcata v tvojom veku sa zaujímaju o vzhlad ale ty vazne nepotrebujes schudnut ak chces odporucam najvjac 2 kg a spevnit a budes sa cítíť dokonalo .. :)

W

NA55KG : vážne ? začala som cvičiť zumbu skoro každý druhý deň ale mne tá váha vadí ... aspon takých 57 by som chcela mať určite!! a tebe držím prsty :)

na55kg

ahojky W : ja som ti zu napísala do tvojej témy a myslím ze mas normálnu hmotnosť ale ked ti vadí busko a stehna tak len cvic . urcite nedrz diety len obmedz sladkosti pojde to hladko .. Ale nemusís vobec chudnuť :)

iwus93

kajjka...no ja tiež že by som mala mať okolo 55 kg alebo 57 ..ale velmi by som sa dobre necítila. Bola som raz v nemocnici tam velmi dobre varili a pribrala som 8 kg za týžden...bola to síce len voda ale cítila som sa taká veľmi nafúknutá. To bolo po tých infúziách a dobrom jedle :) O 3 dni som bola fit mala som 52 kg. A počas 6 mesiacov som schudla 2 kg a z mier tiež ubudlo.

W

Ahoj dievčatá ! Ja mám 15 rokov , 173 cm , váha 62,8 kg , miery : 90-76-83 . Mala by som podľa vás začať chudnúť ? chcela by som troška si spevnť stehná a burško .. chcem vedieť vaše názory .. dakujem

kajjka

Joan - citim sa fitt, kedze bezproblemov odbehnem 5-8 km, odbicyklujem aj 40, chodim tyzdenne 2x na aerobic... / teda uz zase ,a postavu zacinam mat pevnu :) / takze fyzicky je to fajn:) len asi teda by to chcelo zmenu jedalnicka... moje kg ja viem ze niesu vela,ale predsa k 159 cm by pasovalo aspon 49 :)
momentalne jem na ranajky jogurt s vianockou , kavu na desiatu, obed hocico,ale pomenej, olovrant nejaky chlebik alebo aj ovocie, vecera ovocie alebo nic... no neviem,zda sa mi ze nejem nejako vela :S tak neviem no..