Od dneska chudnem

Príspevok v téme: Od dneska chudnem
na55kg

Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)

x_lola_x

ahojte kocky :) no ja idem chudnu s vami..mam 14 rokou,172cm a 65 kg.. mojim snom je dostat sa na 59 . zapisala som sa na hodiny Zumby,tak uvidime ci to pomoze :) taktiez zacinam behat a plavat... a samozrejme menej jest.. ale ziadne drasticke diety :)

estebania

konecnee : ale mať tvoje bmi som neskutocne rada ... ved si chuda jak palica BMI : 18.1 !!! užas sak to na modelku toto bmi keby si bola vysoka !!!! si chudá netráp sa dietami lebo sa zničííííš ..... Dievca prestáán !

radím ti :)

na55kg

ACH : tak aj ja som tak zacinala , lenze uz si povec naozaj !!!! a namiesto sladkeho si daj melon ! mne to pomaha je sladky a nie kalorický !!! proste si pozri nejake thinspo a máš to :) ale kludne jedz 5 krat denne :)

ach

ahojte baby chcem sa pridať ku vám, mám 155 cm a 68 kg chcem mať tak 54 - 55 kg, mám rozjedený žalúdok, poviem si idem chudnúť a potom keď som hladná zjem toho zasa veľa.

estebania

na55kg : tak ide ti to pekne !! len vydrž :) fandím ti a pridávam sa dneska som mala 55 kg a chcem schudut na 50 .. 2 kg su uz dole zo 57 ... takze sa teskám ...

na55kg

ale poviem vám je to dosť tazke , ked vidíte ze niekto papa zmrzku a ja len tazko odolovaam..
dufam ze to zvladnem ale mam chuť na sladké !! juj dam si melon

na55kg

Takze ja pokracujem v zaznamenavaní svojej váhy .. Ráno som sa odvážila a mala som (na lacno) 59,7 kg ... Pokrok , hoci viem ze to urcite nieje z tukov ale som stastná !!! Pokracujem :) ale jem 5 krat denne.