Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)
Od dneska chudnem
no miery posledné mali byť 89 cm ale to je jedno. Aj ja som schudla ale len z mier z váhy len 1 kg. Cvičím na orbitreku 5x do týždňa, ale mala by som skôr posilovať, pretože ak mi pôjde váha dolu, tak tiež budem na tom ako ty že budem strašne chudá a to ja nechcem, lebo by ma nemal frajer začo chytiť a už teraz sa hnevá, že aká som chudá. Aj ja mám že vraj podváhu ale necítim sa tak
ja mám 50 kg 165 cm...miery: 83-65-90...a ty určite nemáš šunky na bruchu ked ich ja nemám..takže nechudni si strašne chudá ked si ťa predstavím podla tých mier, mala by si skôr posilovať ako cvičiť aerobik.
pozri konecnee : mas idealne miery !! uzasne .. ty v tejto teme nemas co robyť .. a ked ti ažž tak vadí to brucho tak si ho vypracuj brusakmi ale nechudni !!!!!!!
skoncis zle
no kedysi som mala v pase 54 cm
dnes je to 63 :( a mám šunky na bruchu take nepekne stale nafuknute brucho neviete co stym ???
takze 73-63-76
konecnee: a miery máš aké?
na55kg : moja reč ! :)
konecnee : nechudní
konecnee : ale ty nemas normálnu váhu !! mas 7 kg podváhu !!! tak prestan chudnuť dieťa !! ved sa znicís .. mas skvelu postavu ja ta nechapem !!!
chceš schudnut a mas podvahu 7 KG !!!!
budes anorekticka .. Pozri kazde dievca v tvojom veku neje s niecim spokojne ale ty si s dokonalostou nespokojna ?? !!!
estebania : ja viem ale ja nechcem mat normaLNU VAHU :( ja sa vtomto novom tele do ktoreho som pribrala prosto necitim skvele a chcem schudnut na 40 aby som sa sama sebe pacila a neplakavala stale pre moju vahu. nechcem drasticke diety len normalne pomenej jest teda mensie porcie a to je vsetko nic drasticke ani hladovky atd....
na55kg : dakujem :) no s dietami nemam dobre skusennosti.. stale po nich priberiem este viac .. takze teraz to skusim z ineho uhla :D
x_lola_x : drzím palce !! a ano ty drastické diety urcite nepraktizuj kedze si dieta .. a zumba by mala pomocť ...