Od dneska chudnem

Príspevok v téme: Od dneska chudnem
na55kg

Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)

iwus93

no miery posledné mali byť 89 cm ale to je jedno. Aj ja som schudla ale len z mier z váhy len 1 kg. Cvičím na orbitreku 5x do týždňa, ale mala by som skôr posilovať, pretože ak mi pôjde váha dolu, tak tiež budem na tom ako ty že budem strašne chudá a to ja nechcem, lebo by ma nemal frajer začo chytiť a už teraz sa hnevá, že aká som chudá. Aj ja mám že vraj podváhu ale necítim sa tak

iwus93

ja mám 50 kg 165 cm...miery: 83-65-90...a ty určite nemáš šunky na bruchu ked ich ja nemám..takže nechudni si strašne chudá ked si ťa predstavím podla tých mier, mala by si skôr posilovať ako cvičiť aerobik.

estebania

pozri konecnee : mas idealne miery !! uzasne .. ty v tejto teme nemas co robyť .. a ked ti ažž tak vadí to brucho tak si ho vypracuj brusakmi ale nechudni !!!!!!!
skoncis zle

konecnee

no kedysi som mala v pase 54 cm
dnes je to 63 :( a mám šunky na bruchu take nepekne stale nafuknute brucho neviete co stym ???
takze 73-63-76

na55kg

konecnee : ale ty nemas normálnu váhu !! mas 7 kg podváhu !!! tak prestan chudnuť dieťa !! ved sa znicís .. mas skvelu postavu ja ta nechapem !!!
chceš schudnut a mas podvahu 7 KG !!!!
budes anorekticka .. Pozri kazde dievca v tvojom veku neje s niecim spokojne ale ty si s dokonalostou nespokojna ?? !!!

konecnee

estebania : ja viem ale ja nechcem mat normaLNU VAHU :( ja sa vtomto novom tele do ktoreho som pribrala prosto necitim skvele a chcem schudnut na 40 aby som sa sama sebe pacila a neplakavala stale pre moju vahu. nechcem drasticke diety len normalne pomenej jest teda mensie porcie a to je vsetko nic drasticke ani hladovky atd....

x_lola_x

na55kg : dakujem :) no s dietami nemam dobre skusennosti.. stale po nich priberiem este viac .. takze teraz to skusim z ineho uhla :D

na55kg

x_lola_x : drzím palce !! a ano ty drastické diety urcite nepraktizuj kedze si dieta .. a zumba by mala pomocť ...