Vytvorila som to preto aby som každý den mohla písať kolko vážim ... Meriam 154 a vážim (dnes ráno )= 60,5 kg ....
Dalsiu váhu napísem zajtra . :) Moj sen je mat aspon 55 kg :)
Ak sa chce niekto pridať , pri zaznamenávaní váhy tak tu si ju môžte zaznamenávať :)
Kludne aj ked ste nazacali dneska ale aj skorej :) napíste aku ste mali pociatocnu vahu a aku teraz .... pripadne sem mozete davať rady a tipy :)
Od dneska chudnem
klubucad- to nieje vobec vela, tak schudnes pomaly ale isto.. a hlavne zdravo :)
ja sa budem vazit zajtra rano,potom dam sem vysledok :)
baby kolko kj papate pri diete? ja až 6000 kj .. tak mi odporucila doktorka
dievky vam to teda ide ja sa neviem prinutíť ??
pridávam sa : mam 72kg a chem mat 62 ..
olee take chutky namam rada .. fú
joj božee pravee mi mamka nuká deli !! mnam joj ale nemozem radcej si dam k veceru cokoladovi jogurt ale deli nemozem ...!!! a ze vraj mame aj snikers .. jojj .. ked chudnem ta prave vtedy musme mať všetko !! :( ale nedám si :)
zuzka t. :diki ... a to bude asi tým že som vecer o 19 jedla a to ogurt a potom este kolacik :) takze asi tak :) taky maly prehresok to bol
na55kg : tak to ti celkom ok ide hoci od vcera len 1 gram :)
takze dneska som sa odvážila ráno na lacno a mala som : 59,5 cize v pohode .. :)
vsetky pisete ze cvicite. ja by som sa chcela opytat co cvicite aby ste nejake tie kilecka zhodili. ak by sa dalo, napiste skor tie, co doma robia urcite cviky (ktore uz priniesli aj nejaky efekt - ak mate nejaku oblubenu stranku alebo video, rada si ho porziem :D) diky