Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?

agy:(

Ahojte baby takze opisem wam co trapi mna a bola by som rada keby ste mi wedeli nejako pomoct bo uz som fakt zufalaa... mam 17 samozrejme cierne wlasy mastiace sa prisernou rychlostou dalej fuzky nad hornou perrou ako taky sumec chlpy na bradawkach w oblasti dekoltu brucho ani nehoworim wyzeram ako 30rocny chlapisko a to nielen ten klasicky pasik ale komplet porast tam "dole" aj w oblasti anal.je to fakt strasne aj na chrbte ramenach w kriznej casti ........wyskusala som aj peroxid zo zaciatku supwe nic neolo widiet ale potom zas to iste woskom si robim hornu peru a niekedy aj brucho ale to je asi tak 3hodinowa zalezitost ...nechapem co mam robit a najwiac sa hambim toho wsetkeho tam dole ako "to " si holim ale s tym zadkom fakt newiem co mam robit co moj partnersky ziwot?mam si to oholit?hambim sa dat si dole aj tricko aby mi neboli idno chlpate ruky a nie ec sa wyzliect pred chlapcom::(:( poradte co by som mohla waskusat:( prosim ja fakt uz newiem co mam robit:(:(

chrusticek

cavte vsetky baby co tu ste.......ja mam velky problem s ochlpenim tam dole....a to vsade hlevne na kupalisku vsetko vydno ked mam plavky a holit si to nechcem casto lebo toho budem mat este viac....=(

hviezdička

nikky, asi ju robiš na silnejšom "ohni", aj mne sa to raz stalo a myslim, že v tom bol ten problem. Nesmie sa veľmi peniť aby nezhorela, asi nam to zhorelo, preto to bolo take, že hned to stvrdlo na koži a nedalo sa to natrieť a vlastne ani nič s tym robiť. Tiež som vyhodila jednu davku. Skus s polovičnou davkou a uplne pomalynky variť , ja to robim na elektrickom sporaku a počas varenia ho aj vypinam a striedam to s jednotkou. Veľa šťastia.

nikyy

Plllls potrebujem radu od vas co mate skusenosti s varenim tejto pasty mam taky mali problem predtim ked som tu pastu varila tak sa vzdi podarila ale teraz mi vzdi ztvrdne na karamel neviete mi niekto poradit

majkall

Ahojte ženy a dievčatá..pomohlo niektorej z vás pitie mätového, žihlavového čaju na zmiernenie ochlpenia? Včera som sa dočítala na internete, že by mohol pomôcť aj lastovičník..Máte s tým niekto skúsenosti?
Ďakujem za radu :-P

hviezdička

Julka00, naniesť si ju môžeš aj hned, len chvilku počkaj aby to nebolo vrele aby si sa nepopalila, ja si to nanášam také vlažnejšie, ale nie uplne studene, vtedy sa to zle nanaša a je to veľmi zdlhave a na to ja nemam trpezlivosť

hviezdička

Ahoj Julka00, z tej pasty si môžeš aj odložiť, ja si teraz varím už iba z polovičnej dávky a aj z tej si odložím, ale potom pred nanesením by si si ju mala ohriať - teplom ostava redšia a lahšie sa nanaša. Často si ju dam do štamprlika a potom ked si ju idem dať na tvar tak ten štamprlik vložim do hrnca s horúcou vodou tak sa to ohreje a da sa lahko naniesť napr. nad hornu peru. Ale skladujem to pri bežnej izbovej teplote a ona sa vlastne vôbec nepokazi tak neviem koľko ju môžeš presne skladovať , ja som ju mala aj 2 mesiace a v pohode.

keira.

alebo antikoncepcia keď je taká, že pomôže zbaviť sa nadmerného ochlpenia tak to znamená, že niektoré chlpy vypadnú alebo ako to je?