Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojte.mám tiež taký problém,čierne chlpy na hornej pere, na brade, na krku, na prsiach,od pupku dole a až po zadok a stehna zo zadu. chodila som po všelijakých vyšetreniach a odporučili mi laser, peroxid, depiláciu atď. chodila som na elektrickú pinzetu a tá bola asi naj. bola som aj na elektrickej pinzete ale je to dosť bolestivé a ostávali mi jazvičky. toto som používala na tvár a krk. ináč sa holím (spodok). teraz som tehotná a všetky chľpky mi zbledli a zjemneli. na prsiach mi aj vypadávajú a nerastú tak rýchlo. držím palce všetkým
Cyproterónacetát Italchimici
baby, nemate sa preco trapit, keby ste prisli do Spanielska alebo Grecka a videli zeny tam, zistili by ste, ze ste este malo zarastene, tam uz 10 rocne dievcata maju fuziky, vid Madonnina dcera. je to geneticky dane, pomaha na to epilacia, takze sa zbytocne netrapte
súcitim s vami.... mam 18-za chvílu 19 a je mi az do revu,co neviem co s nadmernym ochlpenim robit...milujem zimu, ked nosim dlhe tricka a nie je vidno moje ruky...ale co brucho, tvar, obocie? nad hornou perou sa mi robia chlpky, teda, ich tam mam, obocie sa mi tazko upravuje...som uz zufala... neviem ku komu mam s tym ist...a aj sa hanbim za to....pls. poradte
Dievčatá a dámy nebuďte nešťastné z Vašich problémov. Vy máte z toho kommplexy, ale nám mnohým mužom sa páčia natural zarastené ženy ba aj nadmerne napr. ako mne.Veď v prírode je krása.Som zrelý 50-tnik, šťastne rozvedený a v podstate mi nič nechýba okrem pohodovej ženskej dušičky. Preto hľadám ženu aj prostredníctvom inzerátu. Nemám problém so ženami, ale mám problém nájsť ženu nadmerne zarastenú.
Prajem všetko dobré a prosím bez komplexov.
no luci ako si pochodila?nemáš viacej kusov toho kremu,žeby sa to dalo vyriešiť poštou?ten druhy odkaz nejde otvoriť..nezabudni sa ozvať
urcite existuje nejaky prirodny pripravok, na tento nas problem :(.. len sme ho ste neobjavili... tak davajte rady, ja s chlpami bojujem ako mozem, orientalna epilacia... vydrzi dlhsie ako vosk, ale ze by bola trvala, zatial sa mi nepotvrdila, dalej odfarbovanie peroxidom, epilator, ziletky,... co uz ked xceme byt pekne:)... ale ked pijem zihlavovy caj, mam pocit, ze tie xlpky fakt rastu pomalsie.. sedacie kupele s praslicky som neabsolvavala, lebo mam tak nabity profňgram, ez sa k tomu dostanem, malokedy, a to treba 3 razy do tyzdna aspon,tak drzim palce baby, spolu to dokazeme, verim tomu, a to je zaklad:)))
Aby ste dzivky vedeli,mozno mate taketo problemy,ale holenim to nevyriesite ale skor naopak len zhorsite,ako napriklad ja.Ale co uz.A budem mat 17 a fakt nsom natom tak strasneee ochlepenie mam len na nohach,podpazusi a oblesti bikin,.Drziim vam palcee,a dufam zee bude taka metoda zee sa chplky budu dat odstranit na stalo.. :P
hviezdicka skusim mozno som ju fakt asi pripalila tak sa pokusim ju varit na tom slabom ohni dakujem ja som fakt nevedela co s tim