Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ahojky. ja mam tiez problem s ochlpenim nechodim ani vonku. mam ho vsade od hlavy az po päty. uzivam lieky na nadoblicky a hormonalnu antikoncepciu. skuste ist k endokrinologovi. moze to byt aj zo stresu.
prihodim aj ja radu, mozno pomoze mozno nie:) ja beriem antikoncepciu vreya ktora sa hlavne pouziva na akne a zvysene ochlpenie. ja ju mam sice kvoli padaniu vlasov ale pomohla. keby si mala zaujem vyskusaj, mozno sadne:) drzim palce
moznym dovodom preco mate nezvycajne ochlpenie je nedostatok estrogenu...tento problem (ak nie je ineho ako hormonalneho razu) odstranite pouzivanim estrogenovych kapsul....su na predaj na internete....
mna trapia chlpy hlavne na stehnach, rukach, bruchu, hrudi a okolo bradaviek, tvar radsej ani neriesim. Na stehna som pouzila depilacny krem Veet, je to o cosi lepsie ako ziletka. Nikto z rodiny mi nechcel verit, vsetci tvrdili, ze to je normalne. Vybojovala som si od mamy navstevu endokrinologicky, ktora chlpy odignorovala, len mi povedala, ze mam 9 kilovu nadvahu, nie som chuda, ale zase ani taka tucna, aby to bolo tolko kil nadvahy. Potom sme isli ku gynekologicke kvoli menzesu a ta mi zistila vrodenu chybu vajecnikov, produkuju vela testosteronu. Az potom mi rodina uverila.
ahojte,tiez mam problem s nadmernym ochlpenim a chcela by som sa vas spytat na jednu vec. doteraz som si chlpy len holila lebo som ich mala moc hrube a bala som sa ze by to velmi bolelo ked by som si ich depilovala no pred tyzdnom som sa na to predsa odhodlala.pouzila som voskove pasiky na nohy aj brucho) no nestrhli mi vsetko tak zvysok som dala prec pinzetou.vsade pisali ze hladke nohy vydrzia aj tri tyzdne-tak som bola v soku ked po styroch dnoch mi uz vsade bolo zase vidiet bud tie cierne bodky alebo aj dlhsie chlpy.ako dlho to vydrzi vam?ja som myslela ze aspon dva tyzdne by mohlo ale ak si mam kazdy tyzden kupovat voskove pasiky tak to sa asi vratim k ziletke:(
prosim vas, ma niekto skusenost s laserom na domacu depilaciu z Quelle?
dakujem za odpoved
ahojte,nadmierne ochlpenie trapi asi kazdu zenu.este skor som tu nasla recept na nejaku pastu,este som neskusila.ak chcete,skuste:
ADULIENA - 0,5kg krystal. cukru, 100ml citronovej stavy(ne limetka) zvarita miesat...ked to zacina vypadat ako med - zlatohneda farba- tak odstavit. Naliat do nejakej plastovej misky a nechat vychladnut Pozor, dlho to chladne. Zacne to hustnut a ked bude taky tahavy ako med a znesies to na kozi, tak nanesies na pokozku v protismere rastu chlpkov, nechas vychladnut(bude to trosku take priesvitne) a potom v smere rastu strhnes rukami. Pred nanesenim ale musis mat uplne suchu pokozku, mozes napr. posypat na pokozku detsky puder, aby to lepsie chytilo...po skonceni mozes pastu odlozit v miske do chladnicky a pri dalsom pouziti len zohriat napr. v mikrovlnke a mozes pouzivat dovtedy, kym nebude plna chlpkov....prajem vela stasticka pri tom:)...na zaciatku ti to bude hodne trvat, ale potom ked sa do toho dostanes, pojde to raz-dva..
Ahojte aj ja mam problem s ochlpenim, najviac ma trapi na bruchu- najma teraz v lete... chlpky tam ma tmave, a ked som bola mladsia som si ich holila ale teraz sa uz dokladne nedaju odstranit holenim.. ja uz fakt neviem co mam skusit... skusala som uz rozne kremy, depilacne pasiky a stale nic ... okrem brucha ma trpaia aj chpky, tak kde by nemali u diavcata co robit ... ja som strasne zufala, najma v lete ....ani kamskoy o tom nevedia ani najlepsia hanbim sa za to... a este sa bojim, ze koli tomu si nenajdem ziadneho chalana, lebo ked to zisti urcite ma necha .... boze ja uz fakt neviem co mam robit... :-((
Ahojte náhodou som našla v quelle laserové a depilovacie prístroje . Nemá niekto s tím skusenosť či to naozaj funguje tak ako píšu ??? Jeden s tých prístojov sa volá easy free .
Ahojte baby..doteraz som mala depky a este vzdy mam ako vyzeram..ale teraz vidim ze nie som sama..aspon to..
Ja mám problem s ochlpenim okolo bradaviek,hanbim sa vobec nadviazat nejaky kontakt s chalanmi..lebo keby to videli...:(((
A tiež sa začínajú objavovat aj na hrudi,pripadám si áko opica..na rukach ani nohach,ani bruchu s tym nemam problem..len na tychto miestach..neviem co mam robit ..hrozne sa za to hanbim..mam 20rokov..
a takto..presne ako ste pisali,ani na kupalisko ani nikde...
Poradte prosim..dakujem